Ми у Facebook
01.10.2017, 12:00

Рівне фестивалить: «Бульба - фест» продовжується

На два дні під відкритим небом в Рівному на стадіоні «Мототрек» зберуться кращі аграрії, товаровиробники, представники закладів харчування Рівненщини та інших регіонів України, адже протягом цих вихідних відбуватиметься Всеукраїнський фестиваль – ярмарок «Бульба-фест».
Нагадаємо, минулоріч на свято завітало понад двадцять тисяч рівнян та гостей міста. Також у рамках заходу більше сотні учасників зі всієї України приїхали на свято, аби презентувати свої товари, готувати смачну їжу та створювати веселу ярмаркову атмосферу.

У Рівному на стадіоні відбудеться великий концерт «Мегаподія»

Захід відбувається в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій», Управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації, івент-агенції «Мегаподія», громадської організації «Рівняни» та депутата Рівненської міської ради Романа Яворського.

Отож, ярмарок, фуд-зона, насичена концертна програма  – таким буде наповнення двох днів заходу. Зокрема, очікується приїзд декількох сотень товаровиробників з усієї України, з колоритними вишиванками, унікальними речами власного виробництва та ексклюзивними виробами. Фуд-зона теж різнитиметься широким вибором смаколиків української кухні та безлічу цікавих страв з картоплі.

Бульба-Фест 2016

Розважальна програма заходу розпочинатиметься з 9-ї години ранку та закінчуватиметься святковою Укротекою від популярного МС Gonibez о 21:00. Протягом дня на всіх присутніх чекатиме маса конкурсів, майстер-класів від учасників фесту, дегустацій, презентації, розіграшів для глядачів та різні цікаві забави для дітей, а також великий вибір товарів на будь-який смак та гаманець.

Вхід на захід безкоштовний.

Хедлайнери заходу – популярний колектив з народу «Лісапетний батальйон» та відомий український гурт «Фіолет». Саме вони запалюватимуть публіку впродовж двох днів заходу. Інші танцювальні та вокальні колективи області продовжуватимуть концерту програму свята.

За словами організаторів, вдруге «Бульба-фест» буде ще видовищнішою подією міста і в них на мені зробити цей захід не просто щорічним, а справжньою туристичною «родзинкою» Рівного.

–  Плануємо зробити «Бульба-фест» родзинкою відпочинкового життя міста, важливим місцем у фестивальному сезоні країни. Ми з радістю відвідуємо фуд-фестивалі у Луцьку, Львові, Сорочинський ярмарок на Полтавщині, Петрівський ярмарок у Чернівцях та інші, тож хочеться, щоб і до нас їхали – на «Бульба-фест». Врахували всі минулорічні зауваження та зробимо захід ще масштабнішим. Вже є зацікавлення і від відвідувачів, і від партнерів, учасників, і від туристичних агенцій. Тому у Рівному очікується справді грандіозна та смачна подія осені, - коментує керівник проекту Ольга Вакуленко.

За всіма питаннями телефонуйте за номером: +380 (68) 758 62 29;
Електронна пошта: bulbafest.rivne@gmail.com;






На правах реклами