Ми у Facebook
09.08.2017, 17:44

У Рівному в сім'ї АТОвця народилася трійня

В народі говорять, що дівчатка народжуються до миру. В Україні точно настане мир, адже АТОвець з села Білобережжя, що на Дубенщині, став батьком одразу трьох донечок.
Дівчатка народилися вагою 1 300, 1 800 та 1 350 грамів у Рівненському обласному перинатальному центрі. Сьогодні і діти, і мама ще знаходяться під наглядом лікарів, а от тато уже вирушив до зони АТО.

Новоспеченій мамі Анастасії Трофимчук лише 20. Вона розповідає, що спочатку новина про трійню її шокувала:

- Коли я дізналася, що в нас буде трійня, у мене був шок: думала, що ж я буду робити з трьома дітьми. Але я була уже підготовлена, адже я завжди мріяла про близнюків.

Дівчаток уже назвали, тож сьогодні начальник головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило вручила мамі свідоцтва про народження.



- Ще коли ми не знали про те, що буде трійня, то чоловік сказав, що якщо народиться дівчинка, назвемо Настею. Мені ще сподобалося ім'я Кіра, а третю дівчинку спільно назвали Нікою, - додає породілля.

Головний лікар Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва, яка приймала пологи у породіллі розповідає, що зараз новонароджені знаходяться в кювезі, але стан їх загалом задовільний. До речі, ця трійня в цьому році в перинатальному центрі перша.



Чоловік Анастасії Юрій встиг побачити дітей і одразу ж вирушив на Луганщину, проте він, як багатодітний татко тепер звільняється від служби достроково. Тож через тиждень-два він знову повернеться до своїх дівчаток.

Подружжя сподівається на допомогу від влади, адже власного будинку вони не мають.

Читати також:

"Я сильна жінка, і моя донька буде сильною": у Рівному відбулися унікальні пологи





На правах реклами