Ми у Facebook
10.08.2017, 14:52

На Рівненщині люди гасили пожежу разом з рятувальниками (+ФОТО)

Місцеві мешканці не були байдужимии до чужої біди.
Вчора, 9 серпня, о 19:02 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Довговоля Володимирецького району. За вказаною адресою було негайно виїхав черговий караул вогнеборців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Вбиральня, де на Рівненщині знайшли немовля, була залита кров’ю — нові страшні подробиці



Горіла дерев’яна надвірна будівля розміром 4х5 м. Місцеві жителі ще до прибуття рятувальників намагалися власними силами стримати поширення пожежі. Працівники ДСНС, провівши бойове розгортання, оперативно подали на гасіння пожежі водяний ствол. О 19:16 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:05 повністю ліквідувати. Згоріла дерев’яна надвірна будівля, близько півтони соломи в тюках, 4 автомобільні шини, а також частково пошкоджено дерев’яний піднавіс для дров.

Жахлива ДТП на Рівненщині з великою кількістю смертей




Слід зазначити, що якби не активна допомога в гасінні пожежі місцевого населення, вогонь міг би завдати куди більших збитків. А відтак вогнеборці спільно з селянами не дали полум’ю поширитися на ще дві будівлі, які були всього за кілька метрів від осередку пожежі, а також на дерев’яний піднавіс з дровами.

Про це повідомили з Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ