Ми у Facebook
13.08.2017, 19:25

Щасливе житло – безпечне житло

Безліч будівельних житлових проектів, які нині одночасно реалізовують у Рівному, ставлять досить складне питання перед людьми, які вирішили придбати квартиру: де саме купувати?
Потенційні покупці часто звертають увагу насамперед на ціну, забуваючи про те, що жити у цій квартирі саме їм. А чого очікує людина від житла? Комфорту і безпеки. Щоб, поїхавши влітку на відпочинок, не перейматися, що квартиру можуть «почистити» або що через неякісну проводку щось загориться. Аби не отримати таких неприємних сюрпризів, фахівці радять задуматися про безпеку свого майбутнього житла ще на етапі його придбання: чи дотримані при будівництві усі норми,чи достатньо захищена квартира та прилегла до будинку територія.



Останнім часом, з активним розвитком будівельного ринку, ці питання стають все більш актуальні. Досить часто забудовники намагаються зекономити на матеріалах, які суттєво зменшують ризики бути пограбованим або ж постраждати від вогню. І як наслідок, здають в експлуатацію будинки без належного дотримання елементарних речей – особистої, протипожежної, інженерної безпеки.



Статистика правоохоронних органів свідчить, що половина пограбувань відбувається через те, що помешкання не обладнані сигналізацією. Навіть лише її наявність може відбити у злодіїв бажання лізти в квартиру. А решітки на вікнах квартир, що знаходяться на перших поверхах будинків, стануть додатковою запорукою спокою їх власників.



Значно убезпечать кожну окрему квартиру в будинку чи цілому житловому комплексі й надійні броньовані двері, домофони, огороджена територія, охорона та камери спостереження. Із таким захистом власники квартир можуть цілком спокійно залишати свої помешкання, адже без нагляду вони точно не залишаться.



У Рівному наразі лише один готовий житловий комплексобладнаний усіма потрібними для безпеки елементами - ЖК «На Щасливому». Окрім надійних сертифікованих вхідних дверей, тут є огорожа прибудинкової території, камери спостереження, які охоплюють всю територію та під’їзди будинків. Відео з них цілодобово виводиться на пункт охорони комплексу. Не дарма саме «На Щасливому» першими почали впроваджувати програму «Безпечне місто».



Протипожежна безпека – ще одне питання, про яке, наголошують експерти, треба думати завчасно. Неякісна інженерна система, дешеві легкозаймисті матеріали, погані вікна цього точно не забезпечать. Досить часто недобросовісні забудовники, отримавши документи на будівництво 3-ї категорії складності, зводять житлові будинки, «забуваючи» передбачити прибудинкову територію, під’їзди пожежних автівок.

«На Щасливому» таких проблем не виникне, оскільки забудовники цього житлового комплексу використовують лише високоякісні будівельні матеріали та надійну проводку. Якщо ж, займання з якоїсь причини і станеться, то до кожної квартири комплексу легко під’їде пожежне авто.



Тож завчасно подбавши про безпеку свого житла, обравши надійного і перевіреного забудовника, ви можете спокійно вирушати на літній відпочинок і буди впевненими, що після повернення застанете своє житло таким, яким його залишили.

За більш детальною інформацією звертайтесь в центр продажу квартир за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова, 4а





На правах реклами