Ми у Facebook
13.08.2017, 11:30

У Рівному відкрили центр розвитку підприємництва

Його презентація відбулася нещодавно.
У рамках проведення Дня підприємництва в Рівненському міському центрі зайнятості відбулися круглий стіл «Підтримка та розвиток підприємництва – турбота спільна» та презентація Центру розвитку підприємництва.

- Перед нами стоїть питання, як нам всім разом зберегти тих людей, які в непростих умовах сьогодення працюють самі і створюють робочі місця іншим. Що кожен з нас може зробити? Тому ми і відкриваємо центри розвитку підприємництва. Служба зайнятості надаватиме безкоштовні послуги не лише безробітним, які планують започаткувати власну справу, а й підприємцям, які уже працюють». Вона зазначила, що за сприяння служби зайнятості з початку року 42 особи отримали одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності за рахунок Фонду. «Кошти, на перший погляд, невеликі, але перші кроки у бізнесі можна робити. Деякі  колишні безробітні, розпочавши власну справу за сприяння служби зайнятості, забезпечили роботою не лише себе, а й створили додаткові робочі місця» - зазначила заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок.

У день відкриття Центру розвитку підприємництва у міському центрі зайнятості було проведено ряд заходів з орієнтації на підприємництво. Для безробітних громадян провели  майстер-клас за участю представників РЦПТО ДСЗ за професією «Виробник художніх виробів з лози»; семінар на тему «Як розпочати свій бізнес». Для роботодавців – це семінари-тренінги «Техніка підбору персоналу. Співбесіда з кандидатом», «Поради бувалого», у ході проведення останнього досвідчені бухгалтери ділилися досвідом з «новачками-підприємцями» та молодими бухгалтерами, які ведуть бухгалтерський облік фізичних осіб-підприємців. Відбулася презентація громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus», розділ «Підприємництво».

У Рівному набирають персонал для нового закладу

Задля підвищення рівня поінформованості всіх зацікавлених сторін в подальшому планується створення в соціальній мережі Фейсбук групи учасників Центру розвитку підприємництва.

Подібний центр вже працює у Сарненському районному центрі зайнятості, а наприкінці серпня - буде відкритий у Дубенському міськрайонному центрі зайнятості.

В новий нічний клуб Рівного шукають персонал

Про це повідомили з Рівненського обласного центру зайнятості.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами