Ми у Facebook
13.08.2017, 14:03

Рівненський «Верес» уперше поступився у матчі УПЛ [+Відео]

Першої поразки після повернення до еліти українського футболу зазнав рівненський "Верес". В упертій боротьбі "червоно-чорні" поступилися луганській "Зорі". Долю зустрічі вирішив єдиний гол, проведений під завісу зустрічі після прикрого рикошету від оборонця господарів.
«Верес» (Рівне) – «Зоря» (Луганськ) – 0:1 (0:0)
Львів, 12 серпня 2017 р., «Арена Львів», 17:00, 1847 глядачів, +33 С.

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)
Асистенти: Дмитро Козорезов (Одеса), Володимир Шланчак (Черкаська область)
4-й арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Делегат: Олександр Каденко (Київ)
Спостерігач: Ігор Іщенко (Київська область)

Голи: Калітвінцев (76)
Попередження: Степанюк (31) – Сухоцький (51), Прийма (62), Харатін (68), Іурі (83)

«Верес»: Бандура, Іщенко, Борзенко, Сімінін, Адамюк, Федорчук, Карасюк, Г.Пасіч (Волошинович, 78), Є.Пасіч (Кобін, 46), Степанюк, Гринь (Сергійчук, 66) – Когут, Кучеров, Морозенко, Котляр.
Головний тренер – Юрій Вірт

«Зоря»: Шевченко, Сухоцький, Прийма, Гордієнко, Калітвінцев, Луньов (Кабаєв, 71), Гречишкін, Бабенко (Харатін, 66), Опанасенко, Чечер, Іурі (Сваток, 87) – Лунін, Каменюка, Кочергін, Любенович.
Головний тренер – Юрій Вернидуб

Як повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне), матч рівнян та «Зорі» став черговим серйозним випробуванням у новому сезоні для обох команд. Після дебютної у чемпіонаті перемоги у Кропивницькому - вболівальники «червоно-чорних», яких до Львова знову приїде чимало, очікували від підопічних Юрія Вірта повторення успіху. Лише за трьома очками приїхала і «Зоря». Адже бронзовий призер минулого чемпіонату України у нинішньому - досі не перемагав (2 нічиї і 2 поразки у 4-х матчах).

Перший гострий момент у матчі вже на перших хвилинах створили рівняни. Олексій Шевченко витягнув практично «мертвий» удар головою від Сергія Борзенка у нижній кут воріт. Та й загалом, саме господарі більше та агресивніше володіли м’ячем на чужій половині поля.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Згодом прострільна передача Євгена Пасіча з правого флангу ледь не перетворилася на точний удар у дальній кут воріт. М’яч та стійка розминулися усього кількома сантиметрами.

Ще один шанс відкрити рахунок у матчі Євген Пасіч мав наприкінці тайму. Валерій Федорчук вивів крайнього хавбека на доволі зручну ударну позицію – Євген пробив вище воріт.

Після перерви активніше заграла вже «Зоря». Небезпечно з-під Сергія Сімініна пробивав Владислав Калітвінцев – рикошет і кутовий. Ще один шанс гості мали після подачі від прапорця. «Верес» врятував Володимир Адамюк, розрядивши ситуацію.

Господарі відповіли непоганим моментом імені Кобіна – Гриня. Перший гостро виконав передачу зі штрафного. Другий – доволі небезпечно пробив. У руки Олексію Шевченку.

У момент, коли «Верес» міг дотиснути луганчан – забила «Зоря». Володимир Адамюк програв боротьбу опоненту на фланзі. А простріл після кількох рикошетів замкнув ніким не прикритий Владислав Калітвінцев – 0:1.

Рівняни могли відповісти миттєво. Олексій Шевченко «потягнув» дуже небезпечний удар Михайла Сергійчука. У заключні хвилини зустрічі рівняни усією командою спробували відстояти нічию - втім до завершального удару справа не дійшла.

Як підсумок - перша поразка "Вереса" у чемпіонаті.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ