Ми у Facebook
17.08.2017, 12:01

Переможців обласної спартакіади «Рух заради здоров’я» знайшли на Здолбунівщині

Цього року одразу сім підвідомчих установ департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА отримали нагоду поборотися за перемогу в фіналі спартакіади «Рух заради здоров’я». У підсумку, перемогу вже вкотре здобув «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів».
Всі установи протягом літа брали участь у першому етапі, де формували свої колективи, які й отримували можливість позмагатися з представниками інших установ.

Перед початком командних змагань до всіх присутніх звернувся в.о. директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олексій Шамак. Він привітав учасників з успішним проходженням відбірних етапів, побажав їм успіху в подальших стартах і подякував за допомогу в організації заходу управлінню у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальному закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, комунальному закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», Рівненській обласній організації профспілки працівників соціальної сфери України та Відділенню НОК України в Рівненській області.

И ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині «Рух заради здоров’я» розпочався зі Здолбунівського району

Перший обласний етап спартакіади «Рух заради здоров’я» фінішував у Дубно

Одразу після цього організатори провели короткий інструктаж з техніки безпеки та запросили підопічних на спортивний майданчик, де й відбувалося все дійство. Програма заходу складалася з семи командних естафет, більшість з яких вже були знайомі учасникам з попередніх етапів, тому й особливих труднощів з завданнями не виникало. А глядачі та гості заходу на кожному новому старті не забували голосно підтримувати всі колективи. В загальному ж підсумку місця розподілилися так:

1 місце – вкотре здобув «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»;
2 місце - «Урвенський психоневрологічний інтернат»;
3 місце - «Острозький психоневрологічний інтернат»;
4 місце - «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат»;
5 місце - «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»;
6 місце – «Рівненський геріатричний пансіонат» (с. Боянівка), який цього року і приймав фінальні змагання;
7 місце - «Тучинський геріатричний пансіонат».

Але на змаганні колективів захід звичайно не завершився. Хорошою традицією стали щорічні виступи підопічних, які цього разу підготували для всіх присутніх хореографічну постановку з елементами брейк-дансу, акапельне виконання народної пісні та гумористичний stand up виступ. Після цього настав час для вручення нагород і пам’ятних призів, які отримали всі учасники. Наступні змагання в рамках спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» відбудуться вже влітку 2018 року, тому всі підопічні матимуть достатньо часу аби підготуватися ще краще і знову поборотися за перемогу.





На правах реклами