Ми у Facebook
23.08.2017, 18:45

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

Компанія «INTER BETON» - новий титульний спонсор МФК «Кардинал-Рівне». Відповідну угоду про співпрацю сьогодні у присутності журналістів та громадськості підписали президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка та власник ТМ «INTER BETON» Юрій Чаборай.
Як розповіли у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», президент рівненського клубу Володимир Валявка також вручив Юрію Чабораю іменну зелену футболку із щасливим 13-м номером.

Юрій ЧАБОРАЙ, власник ТМ «INTER BETON»:

- Розмова про спонсорство та партнерство із «Кардиналом» в нас розпочалася давно. Тоді наша компанія займалася іншим відомим в області спортивним проектом. Але зрештою переговори пройшли успішно і ми домовилися. На жаль, держава сьогодні дуже мало робить для підтримки спорту. Мало соціальної реклами здорового способу життя. Натомість, ми намагаємося цілеспрямовано підтримувати спортсменів із Рівненської області. Сподіваюся, наша співпраця із МФК «Кардинал-Рівне» буде довгою та плідною. А команда – демонструватиме високі результати. Я вже бував на матчах. Це дещо інший формат футболу, аніж той же «Верес», з яким ми також працювали. Футзал – дуже динамічна і видовищна гра.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

МФК «Кардинал-Рівне» завершив черговий сезон в Екстралізі поразкою в Києві

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Володимир ВАЛЯВКА, президент МФК «Кардинал-Рівне»:

- Приємно, що бізнес підтримує спорт. Декілька років тому в нас були серйозні фінансові труднощі, ми просили про допомогу. Такі небайдужі, які погодилися нам допомагати, знайшлися. З минулого сезону ми розпочали співпрацю із компанією «Комфорт-Сервіс». Нам завжди допомагають Рівненська міська рада та Рівненська обласна рада. Тепер у нас з’явився новий титульний спонсор – «INTER BETON». Це відома компанія, яку усі знають як небайдужу до спорту. Ця компанія пропагує здоровий спосіб життя, підтримує дитячий спорт. Гадаю, наша співпраця піде на користь і клубу і титульному спонсору.

Відтепер логотип ТМ «INTER BETON» красуватиметься на футболках гравців МФК «Кардинал-Рівне».





На правах реклами