Ми у Facebook
30.08.2017, 16:00

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На засіданні спеціалізованої постійної комісії Рівненської обласної ради депутати голосували за приватизацію квартири. Власницею житла, яке зараз належить громаді, може стати відома рівненська легкоатлетка Ольга Земляк. Щоправда, остаточне рішення з цього питання буде прийняте на найближчій сесії.
Як розповіли у прес-службі обласної ради, сьогодні, 29 серпня, депутати-члени постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей одноголосно підтримали питання про надання згоди на приватизацію квартири №38 в будинку №38 по вул. Богоявленська, м. Рівне. Дана житлова площа є спільною власністю територіальних громад області та перебуває на балансі комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради. Депутати рекомендували винести його на сесію обласної ради 6 вересня. Адже йшлося про житло для рівненської спортсменки Ольги Земляк.

Рівнянка Ольга Земляк, яка виступає в бігу на 400 м, визнана кращою легкоатлеткою 2016 року в Україні. Випускниця комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро посіла 7-е місце з бігу на 400 метрів та 5-е в естафеті 4х400 м. Ставши сьомою, спортсменка до того ж була найшвидшою серед європейок у Ріо-2016.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянка Земляк встановила два особистих рекорди

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Також Ольга Земляк разом з Юлією Олішевською, Аліною Логвіненко, Ольгою Бібік та Тетяною Мельник здобули перемогу в номінації «Команда року». Дівчата в естафеті 4х400 метрів стали п’ятими на Олімпійських іграх та шостими на чемпіонаті Європи в Амстердамі.

Нагадаємо, рівнянка нещодавно пропустила черговий Чемпіонат світу з легкої атлетики, який приймав Лондон. Національна команда мала складатися з 48 спортсменів, однак втратила двох учасниць. Двох спортсменок – Олесю Повх та рівнянку Ольгу Земляк – відсторонили від участі у змаганнях через підозру у вживанні допінгу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ