Ми у Facebook
30.08.2017, 10:37

Глобальне бачення, локальні рішення: у Луцьку відбудеться другий WEST MEDIA FORUM

WEST MEDIA FORUM 2017 – це інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом між найкращими регіональними журналістами країни. Захід відбудеться у Луцьку 8 вересня. Серед його спікерів - головний редактор "ОГО", секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв.
Тема цьогорічного форуму: «Інновації в медіа: глобальне бачення, локальні рішення». Модератор: головний редактор журналу «Тиждень» Дмитро Крапивенко. Серед спікерів форуму — головний редактор Видавничого дому "ОГО", секретар НСЖУ з навчальної діяльності Віталій Голубєв. Він презентує учасникам форуму свою нову книгу “Лайфхак для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію”, яка вийде друком цими днями, до 25-річчя "ОГО".

До слова, Національна спілка журналістів України цьогоріч є партнером заходу, а Віталій Голубєв - спікер медіафоруму в Луцьку вже другий рік поспіль.

WEST MEDIA FORUM прагне об’єднати регіональних медійників зі всієї України для обміну кращими практиками. Особливо така потреба є відчутною в епоху стрімких змін і розвитку технологій.

У програмі форуму лекції відомих журналістів, медіаменеджерів та експертів, панельна дискусія та сотні корисних порад як для досвідчених журналістів, так і для початківців.

Захід відбудеться у п’ятницю, 8 вересня з нагоди Міжнародного дня солідарності журналістів за адресою: місто Луцьк, вулиця Карбишева, 1, Адреналін Сіті.

Організатори форуму: Бізнес-Академія Практичного Менеджменту PMBA та холдинг CID MEDIA GROUP.

Контактні особи: Тетяна Репницька, +38 050 660 54 76, Наталія Пахайчук +38 098 027 67 97

E-mail: info@pmba.com.ua

Детальніша інформація — на сайті media17.wmf.com.ua





На правах реклами