Ми у Facebook
30.08.2017, 15:23

Два самогубства на Рівненщині: один повісився, а інший себе спалив

Літо закінчується двома трагічними подіями.
У господарстві 59-річного жителя села Головниця учора, 29 серпня, близько 15 години сталася пожежа. Під час гасіння рятувальники знайшли тіло господаря.

Сімейна трагедія на Рівненщині: спочатку вдарив ножем сина, а потім - себе


Поліцейські на місці події з’ясували, що того дня чоловік не пішов разом із рідним збирати урожай картоплі. Коли ж родина в обід повернулась із поля, почали шукати чоловіка, однак ніде не знайшли. Через деякий час брат помітив дим із хліва. Чоловік почав виганяти звідти худобу та одразу викликав рятувальників. Коли ж вогонь загасили, виявили обгоріле тіло господаря. З’ясувалося, що він зсередини зачинив двері, які ведуть на горище і там імовірно підпалив себе. Пожежа спалахнула миттєво, адже там знаходилася солома.

На Рівненщині вдруге знайшли ботулізм

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини події.

Про це повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.

А як повідомляє видання "Рівне вечірнє", у Гориньграді-2 знайшли у зашморгу поліцейського, який працював в управлінні поліції охорони у Рівному. Старшому сержанту Олександру виповнився 31 рік. Вчора, 29 серпня, по обіді поліцейського знайшла у садку його мама.

Син був мертвим та висів у зашмогру на дереві. Експерти на тілі чоловіка ознак насильницької смерті не знайшли. Обставини загибелі ще з'ясовують. Припускають, що це було самогубство.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами