Ми у Facebook
05.09.2017, 14:39

На Рівненщині студент підрізав школяра, бо приревнував до дівчини

Це сталося в третього вересня після опівночі в Острозі.
Сімнадцятирічний Олег (імена змінені з етичних міркувань, - авт.), ще будучи школярем, зустрічався з молодшою від себе дівчиною Іриною. Згодом закохані розійшлися. Олег вступив до рівненського вишу, а колишня кохана залишилась у школі.

Того вечора Олег побачив Ірину, яка прогулювалась містом з іншим хлопцем. У хлопця від ревнощів закипіла кров, він взяв ножа і, без пояснення причин, накинувся на суперника.

На Рівненщині через ревнощі підліток опинився в лікарні

- Між 17-річним острожанином та 16-річним жителем села Межиричі на одній з вулиць міста пізно ввечері виникла сварка, у ході якої старший ножем вдарив молодшого у ногу, - повідомляють у відділі комунікації
поліції Рівненської області. - Як зізнався юнак згодом поліцейським, конфлікт стався на ґрунті ревнощів. Із колотою раною стегна його госпіталізували у травматологічне відділення Острозької центральної районної лікарні.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).






На правах реклами