Ми у Facebook
07.09.2017, 08:41

У рівненському «Вересі» поновили членську програму

З 15 вересня Народний Клуб «Верес» поновлює членську програму. Тобто усі охочі знову зможуть офіційно приєднатися до великої червоно-чорної родини. Щорічний внесок для вболівальників віком до 16 років (включно) – 100 гривень, для всіх інших – 200 гривень.
«Не потрібно платити внесок за новий сезон тим членам клубу, які стали «Серцем «Вереса», а це 3728 найперших членів, які повірили в ідею створення Народного Клуб. Натомість іншим чотирьом сотням, які доєдналися до клубу у минулому сезоні, необхідно буде пройти перереєстрацію, сплативши річний внесок. Для членів «Серця «Вереса», які мають бажання сплатити річний внесок, або передати клубу іншу суму, вже незабаром буде створено спеціальну цікаву програму», - розповів директор з розвитку НК «Верес» Юрій Сєбов.

Тим часом, керівництво та гравці рівненського клубу готуються до чергового поєдинку у рамках Української Прем'єр-ліги. Як розповіли в Інформаційній службі НК «Верес», клуб вже замовив два сектори на 1800 глядачів для своїх вболівальників на недільний матч проти «Карпат» (для рівнян цей матч виїзний, і відбудеться він на львівському стадіоні «Україна»). При потребі кількість місць може бути збільшена до трьох тисяч.

У «Вересі» вірять, що рівненські глядачі зможуть цей поєдинок перетворити на домашній, тому закликають фанатів до червоно-чорного дрес-коду.

Квитки на гру коштуватимуть 30 грн. У Львові біля стадіону на «вересівські» сектори їх можна буде придбати у спеціальному клубному брендованому наметі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Разом з тим на цей матч Народний Клуб запроваджує ЄДИНИЙ КВИТОК. Його ціна – 130 грн. У вартість єдиного квитка входять: проїзд «Червоно-чорним експресом» (Рівне-Львів-Рівне), проїзд «шатлом» з вокзалу до стадіону і назад, а також квиток на гру. Продаж єдиних квитків розпочнеться з четверга у «Верес Плейс».

Цього разу спецпотяг «Червоно-чорний експрес» складатиметься з шести вагонів. Адміністрація НК «Верес» звертається до вболівальників, які мають намір скористатися ЄДИНИМ КВИТКОМ, бронювати місця через ГУГЛ-ФОРМУ. Після 700-ї заявки реєстрацію буде зупинено.

Нагадаємо, матч 8-го туру чемпіонату УПЛ «Карпати» - «Верес» відбудеться у неділю, 10 вересня, у Львові на стадіоні «Україна». Початок – 17:00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ