Ми у Facebook
07.09.2017, 18:40

Дружина міністра? Українка замовила Maybach Coupe майже за 3 млн євро

У списку 136 майбутніх власників елітного авто Maybach Coupe, вартість якого становить 2 734 000 євро, є громадянка України Світлана Бевза.
Про це пише французький таблоїд L'express.

Зазначимо, що саме так звуть дружину міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.




Машина була презентована на Франкфуртському автосалоні і вже охарактеризована експертами як найрозкішніший автомобіль десятиліття. Зазначається, що в найближчий рік буде випущено лише 136 її примірників. Всі вони вже призначені для певного кола людей, список яких і з'явився у французькому ЗМІ. Однак із метою обережності журналісти вказали в ньому не всю інформацію про нібито майбутніх власників суперкарів, а лише їхні імена, громадянство і пункти доставки елітної покупки.





Фото: L'express

Слід зазначити, що в зазначеному списку є імена двох українців, які нібито зробили передзамовлення на люксове авто, - Валерія Хорошковського (машину повинні доставити в Монако) і Світлани Бевзи (авто відправлять у Стамбул). Найімовірніше, мова йде про колишнього власника телеканалу "Інтер", який після Революції Гідності переїхав до Монако, і про дружину голови Мінінфраструктури Володимира Омеляна, чия відпустку в Туреччині не так давно стала предметом обговорень українських ЗМІ. До слова, під час свого відпочинку Омелян зустрівся з представниками турецької авіаційної індустрії і обсудив їх вихід на український ринок.




Фото: L'express

У списку майбутніх щасливих володарів Maybach Coupe значиться і таке впливова особа, як князь Монако Альбер Грімальді (Альбер ІІ).


Пізніше Омелян прокоментував скандальну публікацію.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше Омелян відзвітував про сімейну відпустку в турецькому курортному місті Бодрум та запевнив, що вона обійшлася йому в 56,5 тис. грн, а не в півмільйона.

Про це повідомляє "Обозреватель"

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами