Ми у Facebook
07.09.2017, 17:57

В Більській Волі на Рівненщині масове заворушення: поліція розганяє селян гумовими кулями, у відповідь летить каміння (ВІДЕО)

Сліди від гумових куль на руці селянина

Селяни передали «Четвертій владі» відео на якому чутно постріли і видно як чоловіки, вдягнені характерно для бурштинокопачів кидають каміння. Кажуть це поліція стріляє і застосовує сльозогінний газ в селі Більська Воля Володимирецького району.
Про це пише портал Четверта влада.

Не відповідає на дзвінки начальник Володимирецької поліції Віталій Березовський.

Трагічна ДТП на Рівненщині: водій не намагався загальмувати

– Коли лісівники їхали загортати канави у заповіднику їх супроводжували поліцейські. Виник конфлікт з місцевим населенням, зібралося близько стоп`ятдесяти місцевих, які чинили спротив тракторам. Поліцейські застосовували спецзасоби для попередження. Ні потерпілих ні поранених немає. Декілька осіб затримали, їхні особи зараз встановлюють в поліції встановлюють і опитують їх, – повідомила речниця поліції Рівненщини Ольга Олійник.

Голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Хоружий підняв слухавку та одразу ж повідомив, що не може розмовляти.

На Рівненщині говорять про аварійну школу

– Розкажіть, що там відбувається, – журналіст.

– Зараз розмовляємо. Я не можу говорити, бо розмовляємо з людьми. Все добре, все спокійно – оце можете написати. Йдуть розмови, йдуть перемовини. Все спокійно, – каже голова Володимирецької РДА Володимир Хоружий.



НЕЗАБАРОМ МИ ОПУБЛІКУЄМО ПОВНЕ ВІДЕО




Поранених і потерпілих немає, кажуть в поліції

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами