Ми у Facebook
08.09.2017, 13:20

МФК «Кардинал-Рівне» домовився про взаємодію з рівненськими уболівальниками

Президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка та представник фан-клубу «зелено-жовтих» Андрій Романовський підписали Меморандум про співпрацю. Угода покликана юридично закріпити взаємодію сторін у процесі популяризації футзалу та, власне, клубу у місті та області.
«Ми маємо потужну вболівальницьку підтримку на усіх матчах. Особливо приємно, що наші вболівальники підтримують нас навіть на виїзді. Ми дуже задоволені співпрацею із активною частиною вболівальників, які постійно пропонують нові ідеї для розвитку клубу, ставлять перед нами амбітні задачі. І зараз ми дійшли до того моменту, аби підтвердити нашу співпрацю документально. Це дозволить нам вийти на новий рівень, ще більше зміцнити нашу взаємодію.

Адже ми граємо для вболівальників. І вболівальники, і гравці – отримують заряд емоцій під час матчу. Для нас усіх ця підтримка дуже важлива.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Тепер ми розпочнемо спільно працювати на напрямками розповсюдження нашої клубної атрибутики у сезоні 2017-2018, обговоримо як ми зможемо допомогти вболівальникам підтримувати команду у виїзних матчах», - розповів Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне».

«Наша співпраця розпочалася практично з перших днів після переїзду клубу до Рівного. Ми прийшли до висновку, що потрібно об’єднувати зусилля вболівальників та офіційних представників клубу, аби разом популяризувати фут зал та МФК «Кардинал-Рівне» у місті, області та Україні. Клуб і вболівальники – єдине ціле. Разом, ми зможемо залучити ще більше людей на трибуни. А якщо вболівальників, принаймні на домашніх матчах, буде більше – це стимулюватиме і владу потужніше підтримувати футзал», - зазначив Андрій Романовський, представник фан-клубу МФК «Кардинал-Рівне».

Також у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне» повідомили, що матчі рівнян у новому сезоні у прямому ефірі можна буде побачити на телеканалі «Рівне 1». Відповідну угоду про співпрацю підписали сьогодні президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка та комерційний директор ТРК «Рівне 1» Оксана Власюк. В документі, зокрема, йдеться не лише про домашні, а й про деякі виїзні поєдинки клубу.





На правах реклами