Ми у Facebook
10.09.2017, 09:23

Як у Рівному оформити документи, щоб перебудувати гараж

Із подібним запитанням звернувся постійний читач ОГО.
Рівнянин Валерій має намір перебудувати свій старий гараж, який знаходиться на території його приватного господарства. Проте, чоловік від сусідів чув, що потрібно оформлювати певні документи, щоб перебудувати свій же гараж. Чоловік переймається, щоб усе зробити згідно із вимогами закону.

Що потрібно робити, детальніше дізнався кореспондент ОГО:

- Усе залежить від того, яка це ділянка: якщо це власна присадибна ділянка, яка виділена під забудову — одні вимоги. Якщо це гараж біля багатоповерхового будинку, який колись побудували немає відповідних документів — інші вимоги. У будь-якому разі потрібно з’ясовувати усі деталі, щоб говорити про оформлення документів. Усю необхідну інформацію щодо цього можна дізнатися у синьому секторі на першому поверсі Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, - пояснює Віталій Герман — заступник міського голови міста Рівного і безпосередній керівник Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу).

Після війни: що робити учасникам АТО, якщо випхали з маршрутки

Попередньо зареєструватися в автоматизованій системі керування чергою відвідувачів на консультацію або подачу документів для адміністратора, державного реєстратора в Рівненському ЦНАПі можна за телефоном (0362) 648-933.

Також можна написати на електронні скриньки:

cnap@ukr.net,
cnap.Rivne@ukr.net,
edo-rivne@ukr.net.


Як швидко, надійно та безпечно надіслати гроші з-за кордону


Більше інформації про номери телефонів відділів та графік роботи Рівненського ЦНАПу можна дізнатися за посиланням: https://www.cnaprv.gov.ua/contacts.

Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: місто Рівне, майдан Просвіти, 2.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами