Ми у Facebook
13.09.2017, 09:22

Рівняни та гості міста відзначили День фізичної культури і спорту

Традиційно в другу суботу вересня по всій території України відзначається День фізичної культури і спорту. Таке свято в Україні розпочали відзначати ще в 1994 році. Цього разу святкування в Рівному видалися особливо насиченими.
Рівняни та гості міста мали можливість подивитися на величезну кількість різноманітних майстер-класів та показових виступів від провідних спортсменів зі всієї області.

Після урочистого вітання учасників спортивно-масових заходів розпочалися виступи зі спортивної та художньої гімнастики. Надзвичайно цікавими та видовищними видалися спаринги з бойових мистецтв. Молоді бійці з місцевих ДЮСШ та обласних федерацій демонстрували свої навички в боксі та кікбоксингу.

Ігрові види спорту традиційно викликають великий інтерес, особливо в підростаючого покоління. Для них відбулися змагання з баскетболу 3х3, флорболу, кросфіту та поки що нового для наших країв лакросу. З традиційно популярних футболу, волейболу, гандболу та регбі були організовані «Олімпійські уроки». А оскільки м. Рівне також є і «неофіційною столицею» спідвею в Україні, для любителів такого виду спорту відбулася презентація Рівненського міського спортивно-технічного клубу, під час якого всім глядачам продемонстрували мотоцикли та спеціальну амуніцію, яку професіонали використовують під час заїздів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

На завершення всі учасники отримали спеціальні дипломи та пам’ятні призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

Нагадаємо, напередодні, у п'ятницю, 8 вересня, в залі засідань Рівненської обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На них були відзначені провідні спортсмени та тренери регіонального центру «Інваспорт».

Раніше на сесії Рівненської обласної ради депутати прийняли рішення про виділення додаткових 4,6 мільйонів гривень на спортивні школи та організації Рівненщини. За пропозицією, що на розгляд обранців подала Рівненська ОДА, левову частку грошей – близько 2,6 мільйонів – отримали 11 громадських організацій.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини