Ми у Facebook
13.09.2017, 16:41

Матч рівненської команди у Чемпіонаті України закінчився бійкою [+Відео]

Рівненські команди провели свої чергові поєдинки в Чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Особливо бойовим вийшов у матч в Ужгороді, де ФК “Минай” приймав ОДЕК із Оржева на стадіоні “Авангард” в присутності трьох тисяч глядачів і в кінцівці якого спалахнула сутичка.
Підсумковим результатом зустрічі ФК «Минай» - ОДЕК став рахунок 1:1, а наприкінці зустрічі відбулася масова сутичка за участю гравців та тренерів обох команд, після якої головний арбітр матчу дав дві червоні картки футболістам ФК “Минай” і вилучив оржівця Миколу Коляду та головного тренера ОДЕКа Олега Шандрука. Крім того, на четвертій компенсованій хвилині поле залишив третій гравець господарів, але цього разу вже не через дисциплінарне порушення.

До честі наставника ОДЕКа Олег Шандрук після матчу, коли вже вляглися емоції, попросив вибачення у суперників за свою надто агресивну поведінку.

Щодо голів, то гості відкрили рахунок на 26 хвилині зусиллями Владислава Семенчука, а господарі відповіли на 76-й хвилині точним пострілом Максима Минайленка.

Ще один клуб із Рівненщини - ФК “Малинськ” - у п’ятому турі також грав на виїзді. Команда Богдана Самардака першою повела у поєдинку проти лідера групи, провівши гол ще у першому таймі – за вісім хвилин до перерви відзначився Роман Савицький. Проте на початку другої половини зустрічі господарі поновили статус-кво, а на останній хвилині матчу “Рочин” завдяки шедевральному удару зі штрафного вирвав перемогу над командою з Березнівщини.

Таким чином, після п’ятого туру оржівський ОДЕК посідає друге місце у групі 1, маючи в активі дев’ять очок після п’яти матчів та відстаючи від лідера – ФК «Рочин» - на один заліковий бал. Щоправда, в оржівців на одну гру більше, ніж у лідера. ФК «Малинськ» набрав сім очок у чотирьох матчах.

Наступний свій поєдинок ФК «Малинськ» у Чемпіонаті України серед аматорів проведе у неділю, 24 вересня. На власному полі він прийматиме «Покуття» з Коломиї. ОДЕК цей тур пропускатиме.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В оновленому аматорському Чемпіонаті України зіграє два ФК з Рівненщини - КАЛЕНДАР

ОДЕК завершив аматорський Чемпіонат України на четвертому місці













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ