Ми у Facebook
23.09.2017, 12:00

«Кардинал» відкриє новий сезон у Рівному матчем проти «Титана» - ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ [+Відео]

Перший домашній поєдинок чемпіонату футзальної Екстра-ліги 2017-2018 МФК «Кардинал-Рівне» проведе проти «Титана» із Покровського. Для рівнян це доволі зручний суперник. Адже у шести попередніх зустрічах цих команд «кардиналівці» поступилися лише раз.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», загалом історія протистоянь рівненського клубу і «Титана» налічує шість офіційних поєдинків. Адже команда із Покровського проводить в еліті українського футзалу усього четвертий сезон. У попередніх шести зустрічах проти «Титана» рівняни здобули дві перемоги, тричі зіграли внічию (усі три рази – на виїзді) та одного разу програли. Різниця забитих та пропущених м’ячів в очних протистояннях – 18:15 на користь «Кардинала-Рівне».

Цікаво, що саме у Рівному матчі між «зелено-жовтими» і гостями із Покровського мають абсолютно безкомпромісний характер. При чому, у кожному з поєдинків було забито не менше п’яти голів. Два роки тому «Кардинал-Рівне» впевнено обіграв «Титан» - 6:1. У чемпіонаті 2015-2016 перемогу святкували вже гості. Команда з Покровського обіграла рівнян на їхньому майданчику з рахунком – 4:1. І, нарешті, у минулому сезоні – знову переміг «Кардинал-Рівне» - 3:2. Тоді цей успіх допоміг команді Сергія Піддубного вскочити до останнього вагону потяга під назвою «плей-офф чемпіонату Екстра-ліги».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

Влітку «Кардинал-Рівне» і «Титан» зустрічалися також на товариському передсезонному турнірі «Кубок Свободи», що проходив у Хмельницькому. Тоді рівняни, двічі поступаючись по ходу матчу, зуміли вирвати перемогу – 4:3. Голи у складі рівненської команди забивали Артем Фаренюк (двічі), Антон Клушин та Сергій Піддубний.

Новий сезон у чемпіонаті Екстра-ліги суперники розпочали по-різному. Рівняни у стартовому турі поступилися у Львові «Енергії» - 0:4. А от покровці в Івано-Франківську доволі несподівано обіграли амбітний «Ураган» - 1:0. Матч у Рівному – шанс для господарів завоювати свої перші турнірні очки у новому сезоні, а для гостей – закріпитися на вершині турнірної таблиці Екстра-ліги.

«Кардинал-Рівне» - «Титан»

Чемпіонат Екстра-ліги, 2 тур

23 вересня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Денис Куций (Харків), Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: В. Дзюра (Рівне)

Спостерігач арбітражу: В. Карабанов (Чернігів)

Пряма трансляція: "Рівне 1"







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ