Ми у Facebook
06.10.2017, 22:17

Падаючий комин розтрощив дах будинку у Рівному

Негода, яка вирувала у Рівному, встигла наробити лиха для мешканців багатоповерхівки на вулиці Гагаріна. Пориви західного вітру від 25 до 30 метрів за секунду, які прогнозували синоптики, спричинили руйнації у обласному центрі.

Так, у 5-поверховому будинку не витримав навантаження і впав комин. Частина його опинилася на землі, інша – звалилася на дах будинку і зруйнувала покрівлю.

Ми звернулися за коментарем до директора управляючої компанії “РівнеДімСервіс” Миколи Ніколайчука, щоб дізнатися, які руйнування відбулися і як борються з наслідками негоди. Адже будинок знаходиться на балансі саме цієї управлінської компанії.





Негода спричинила руйнування комину в будинку на вулиці Гагаріна,55. Причина тому, що комин не витримав навантаження – пориви вітру, з одного боку, а з іншого – відсутність капітального ремонту у будинку (його було споруджено у 1971 році), – говорить Микола НІКОЛАЙЧУК. – Частина комину впала на землю, а та частина, яка впала на дах – зруйнувала близько 20 листів шиферу і тим самим у двох-трьох квартирах було зруйновано покрівлю.
Водночас працівники компанії “РівнеДімСервіс” вже встигли локалізувати наслідки негоди. Станом на 16 годину 6 жовтня зроблено тимчасове перекриття, гідробар’єри, щоб під час негоди, яку обіцяють ще на кілька днів, була не страшною для мешканців квартир, які постраждали.



Вже в понеділок планують зібрати збори мешканців та спільно обговорити, як власними силами вирішити цю проблему і в той же час сподіваються на підтримку міської влади, щоб виділити кошти на ремонт будинку.





На правах реклами