Ми у Facebook
09.10.2017, 17:40

Розбій на Рівненщині: шестеро злочинців у балаклавах напали на родину фермера [+Фото]

Це сталося у суботу, сьомого жовтня близько о пів на третю ночі у селі Карпилівка. Невідомі напали на охоронця та родину місцевого фермера.
Шестеро зловмисників у балаклавах проникли та територію фермерського господарства. У підсобному приміщенні нападники зв’язали пластмасовими хомутами 53-річного охоронця, у якого почали випитувати, хто є дома з мешканців та де знаходяться гроші. Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до будинку. Розбили віконне скло, потрапили всередину, вдарили по голові 56-річну дружину власника господарства, вдарили в обличчя 36-річну доньку та зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю.



59-річний фермер у цей час був на другому поверсі. Він узяв травматичний пістолет та вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які одразу почали тікати.

Черниця з Рівненщини, яку розшукували кілька днів, гостювала у знайомої

Чоловік кинувся їх переслідувати. Він кілька разів вистрелив й їх бік. Як з’ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події.



59-річний чоловік у результаті стрибка пошкодив зв’язки та забій хребта. Йому надали допомогу у Рівненській міській центральній лікарні та відпустили додому.



Відомості за фактом розбою, поєднаним із проникненням, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.






На правах реклами