Ми у Facebook
10.10.2017, 14:00

У Рівному судили чоловіка, який привласнив знайдений гаманець

Жінка забула свій гаманець у кав'ярні на автозаправці "ОККО". Це помітив чоловік, що стояв за нею у черзі, і вирішив привласнити знахідку.
Обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся.

На суді він розповів, що вранці 19 листопада 2016 року заїхав попити кави на АЗС ОККО, де зайшов до кавярні. Коли стояв у черзі за кавою, побачив, що жінка, яка стояла перед ним, отримавши від працівників кав'ярні своє замовлення, вийшла з приміщення, однак забула на столі біля кас свій гаманець. Чоловік скористався тим, що ніхто не звернув уваги на залишений гаманець, забрав його собі. Сказав, що про вчинене дуже жалкує і зробив це через власну безвідповідальність. На даний час збитки потерпілій відшкодував.

Вартість цього шкіряного гаманця становила тисячу гриень. У ньому було 2300 гривень та 70 євро.

На Рівненщині чоловік відсидить за ґратами три роки за те, що вкрав п'ять кролів

Потерпіла до суду не з'явилася. У підготовчому судовому засіданні зазначила, що чоловік відшкодував їй усі завдані збитки, і претензій до нього вона не має.

Суд визнав чоловіка винним в предявленому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 КК України (крадіжка) та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі пятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.





На правах реклами