Ми у Facebook
11.10.2017, 14:42

Рівненщина: у "наркобаронів" вилучили наркотиків на півтора мільйона гривень і 80 кілограм бурштину [+Фото]

Один із підозрюваних - правоохоронець, який їй покривав.
Прокуратура Рівненської області здійснюєть процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні стосовно групи осіб, що виробляли та збували наркотики.


У Рівному жінка переходила дорогу в невстановленому місці і її на смерть збила машина


У кримінальному провадженні (за ч. 2 ст. 307 КК України) повідомили про підозру чотирьом людям. Один з них правоохоронець, роль якого полягала у прикритті та конспірації злочинної діяльності, організації збуту наркотичних речовин.



В межах досудового розслідування слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області за оперативного супроводу співробітників Рівненського управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за погодженням із прокуратурою області обшукали клієнтів наркодилерів.

ВІДЕО: поблизу Рівного люди в масках напали на родину фермера

Виявили та вилучили близько 58 кг каміння обробленого і необробленого бурштину, наркотики (марихуана), а також стартовий пістолет, перероблений під вогнепальну зброю.

На Рівненщині судили чоловіка за ухилення від призову за мобілізацією

Всього ж у межах цього кримінального провадження за результатами обшуків правоохоронці вилучили значну кількість наркотиків та прекурсорів – метамфетамін, марихуану, таблетки «Циррус», 5 кг прекурсорів, орієнтовна вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1,5 млн грн, а також 11 одиниць зброї, боєприпаси до неї, понад 80 кг бурштину, золоті вироби, гроші, записи наркоділків про їх боржників.



На даний час проводять подальші слідчі дії, щоб задокументувати протиправну діяльніть осіб, пов’язану із незаконним наркобізнесом.

Довідково: інкримінована підозрюваним стаття Кримінального кодексу України передбачає максимальне покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області.





На правах реклами