Ми у Facebook
17.10.2017, 16:40

У Рівному зіштовхнулося три автомобілі: один травмував людей на зупинці громадського транспорту [+Фото]

Унаслідок аварії постраждали дві жінки, які стояли на тротуарі
ДТП сталася учора, 16 жовтня. На Млинівській зіштовхнулося три авто. Одне з них вилетів на тротуар, де на той час перебували люди. Двоє жінок госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню.

Слідчо-оперативна група на місце події встановила, що близько 21 години 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat B5» не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну, де зіткнувся із автомобілем «Daewoo Lanos». Водій «Daewoo Lanos», 52-річний рівнянин, у цей час саме повертав ліворуч. Від удару «Daewoo Lanos зіткнувся із автомобілем «BMW 520», який знаходився позаду.

На Рівненщині 14-річна дівчинка потрапила під колеса авто [+Фото]



«Volkswagen Passat» у результаті зіткнення відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходилася 36-річна рівнянка. Її каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню. Медики діагностували у неї політравму, переломи ребер та числені забої.



У пасажирки «Daewoo Lanos», 52-річної рівнянки, медики діагностували забій хребта. Її госпіталізували до травматологічного відділення Рівненської ЦМЛ.
За результатами освідчення усі водії були тверезими.

У поліції за цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами