Ми у Facebook
17.10.2017, 20:00

Президент «Вереса» пообіцяв прозвітуватися про реконструкцію «Авангарду»

Олексій Хахльов, президент Народного Клубу «Верес» (Рівне) та голова Рівненської обласної федерації футболу, дав обіцянку в найкоротші терміни поінформувати громадськість щодо ситуації довкола реконструкції стадіону «Авангард» в обласному центрі.
Нагадаємо, що на головній футбольній арені Рівненщини й досі не почалися заплановані на цей рік будівельні роботи. Як відзначив на своїй сторінці у соцмережі Володимир Гребьонкін, екс-керівник Інформаційної служби НК ФК «Верес» та один із засновників клубу вболівальників "Вереса" LuckyFans, «…дістала ситуація з проектуванням Колізею. Від слова зовсім…». Після чого він звернувся безпосередньо до президента «Вереса»:

«Oleksiy Khakhlov - я розумію, що кошти на проектування виділяє міська рада, що гроші на новий Колізей теж звідти, я розумію, що з проектувальниками іще минулого року почали працювати міський голова і екс-гендиректор.

Але вже цьогоріч Ви підписалися під цю історію, Ви президент "Вереса", який буде основним експлуатантом нового стадіону (щось легкоатлетів і важкоатлетів взагалі не чути - складається враження, що їм байдуже: буде арена - добре, не буде - будуть далі просити покращення). Тому дайте нам, будь ласка, вичерпні відповіді на запитання, які не один раз ставилися у цій спільноті (і не лише) стосовно майбутнього Колізею. Бо за..ли вже срачі на цю тему!»

Відповідь від пана Хахльова не примусила себе довго чекати. Її було оприлюднено на офіційній сторінці Народного Клубу «Верес» у соцмережі:

«Про наш «Колізей».

Саме так уже впродовж багатьох років називають рівненський стадіон «Авангард». Причиною тому є критичний стан спортивної споруди. Змагання там дозволяють проводити в тимчасовому режимі під відповідальність організаторів.

Відродження професійної футбольної команди «Верес» та її стрімкі успіхи дали імпульс розвитку спорту на Рівненщині. Однак проведення змагань найвищого рівня потребує наявності відповідної інфраструктури. Всі здоро’во мислячі особи та структури, від яких залежить вирішення питання реконструкції стадіону «Авангард», на сьогодні об’єднані спільною відповідальністю. Народний клуб «Верес», в особі учасників, зацікавлений в якнайшвидшій можливості проведення домашніх матчів основної команди в Прем’єр лізі в місті Рівне. Ця позиція є однозначною та незмінною! Одночасно це мотивує нас до дій, в рамках своєї компетенції та можливостей, щодо успішного вирішення даного питання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Авангард» не зможе прийняти стартові ігри ФК «Верес»

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Ситуація, яка склалася на даний час з реконструкцією стадіону, є приводом для численних інформаційних проявів у місцевих та загальнодержавних ЗМІ. Тональність їх різна, і в більшості випадків має критичну складову. Об’єктивно хочу відзначити, що саме такого ухилу матеріали з різних тем є найбільш популярними в нашому суспільстві. Проте, в нашому випадку, така активність свідчить про небайдужість громади та практично однозначну схвальність у питанні необхідності процесу здійснення реконструкції стадіону «Авангард» в нашому місті. Сучасна спортивна арена в Рівному потрібна і, як кажуть, ще «на вчора»!

Саме тому, що НК «Верес» Рівне буде найактивнішим користувачем стадіону «Авангард», зважаючи на великий суспільний резонанс, розуміючи необхідність здійснення інформаційної діяльності в форматі відкритості та прозорості та маючи в цьому питанні однозначну суспільну підтримку, вважаю за єдиноможливе включитися у ВСІ процеси здійснення процесу «Реконструкції стадіону «Авангард» та відповідним чином інформувати про стан справ. Після збору всієї інформації планую опублікувати перший звіт в п’ятницю 20 жовтня 2017 року.

З повагою,
президент НК «Верес» Рівне»
голова РОФФ
Олексій Хахльов».





На правах реклами