26.10.2017, 10:00
Фотоконкурс "Мій врожай": щедра груша
Фотоконкурс "Мій врожай" триває! З'явився новий учасник.
"Цю грушу я посадив біля батьківської хати ще чотири роки тому. Протягом цих років наша родина трепетно доглядала за деревом, адже фрукт сортовий і вимагає відповідної опіки. Перші врожаї були скудні, то там грушка, то тут. Цьогоріч дерево порадувало щедрістю, груш було стільки, що й ящиків не вистачало. Медові, червонобокі – смакота", – написав Віктор Самчук із Костополя.
Нагадаємо, що фотоконкурс "Мій врожай" триває. Надсилайте свої фото на info@ogo.ua, або пишіть нам в соцмережі Фейсбук чи на адресу редакції: 33028, м.Рівне, вул.Шкільна, 2 (з поміткою Фотоконкурс “Мій врожай”).
Конкурс триває до 1 грудня 2017 року.
Ще учасники:
Конкурс "Мій врожай": кіт-агроном
Нагадаємо, що фотоконкурс "Мій врожай" триває. Надсилайте свої фото на info@ogo.ua, або пишіть нам в соцмережі Фейсбук чи на адресу редакції: 33028, м.Рівне, вул.Шкільна, 2 (з поміткою Фотоконкурс “Мій врожай”).
Конкурс триває до 1 грудня 2017 року.
Ще учасники:
Конкурс "Мій врожай": кіт-агроном
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.ua, Фото: зі сторінки у ФейсбукПереглядів: 6948Інші статті рубрики:
Як приготувати смачну паску: корисні поради для господині
Ось простий рецепт для приготування паски, традиційного українського святкового десерту.
переглядів: 148
Дорожче ніж торік: Скільки коштуватиме великодній кошик у 2024
Традиційні наїдки, що входять до складу великоднього кошика українця обійдуться на на 17,6 % дорожче ніж торік.
переглядів: 243
Нові цілі та терплячість: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 17 квітня.
переглядів: 334
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин
Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 380
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 925