Ми у Facebook
26.10.2017, 15:24

Нардеп із Рівного розповів, що запам’ятав Ігор Мосійчук перед вибухом

Ігор Мосійчук. Фото Ігоря Данилко pravda.com.ua.

Лише кілька годин тому з’явилася інформація про вибух у Києві.
Народний депутат, який родом із Рівного, Андрій Лозовий написав повідомлення на своїй сторінці у мережі Фейсбук деталі про стан Ігоря Мосійчука, який постраждав під час вибуху у Києві.

Замах на народного депутата: двоє загиблих (+ФОТО, ВІДЕО)



Розмовляв з дружиною Ігоря, у нього чисельні осколкові поранення, але операція пройшла успішно. Низький уклін лікарям... Ігор пам'ятає тільки крик Русіка: "Володимирович, земля!" - затим Руслан з усієї дурі штовхнув його на землю. Це врятувало Мосійчуку життя, більш нічого він не пам'ятає, окрім світла від вибуху і осіннього листя, яке розлетілося... Напишіть, будь ласка, добре слово татові Ігоря Володимир Мосійчук (Володимир Дмитрович). Уявіть, як йому зараз...

У Віталія Бали - серйозні ушкодження нирок і печінки. Думаю, не зайвою буде допомога йому, таке лікування коштує досить дорого, у кого є можливість - пишіть, певно, Алексей Голобуцкий.

Мирослава Барчук - дякувати Господу, лишилась неушкодженою. Підозра лікарів про інфаркт - на щастя, не виправдалась. Проте уявіть, який стрес вона пережила. Добре слово їй теж не зайве.

Щодо загиблого Руслана Кушніра (Боже, невже?!... Я досі не можу повірити... Пам'ятаю, як він роздивлявся мої картини в офісі і питав: а чого корова фіолетова?) - Ігор з дружиною вирішили взяти на утримання його доньку і допомагати їй як рідній, але допомога від тих, хто має можливість і бажання - теж згодиться дитині, у якої терор забрав Тата - пишіть Ярослава Пугачова.

Ще один загиблий - випадковий прохожий Михайло Моршель (36 років) - наразі не маю контакту з його рідними. Хто раптом знає - повідомте, будь ласка.

Нехай будуть прокляті до сьомого коліна виродки, які вчинили це звірство, і моральні бл..ді, які стібуться з цієї ситуації.


Нагадаємо, що вчора, 25 жовтня, коли Ігор Мосійчук виходив із будівлі телеканалу "Еспресу" вибухнула автівка. Вибух був направленої дії. Як повідомляють очевидці, авто стояло ще задовго до того, як Ігор Мосійчук вийшов із будівлі.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ