Ми у Facebook
13.11.2017, 17:22

На Рівненщині ревнивий чоловік заплатить дружині 5 тисяч гривень

У липні цього року в селі Антонівка Володимирецького району чоловік побив дружину через ревнощі.
На суді чоловік розповів, що відносини у них з дружиною неприязні, вони неодноразово мирились і сварились. Адже, на його думку, дружина йому зраджує, через що й виникають сварки.

10 липня, коли жінка перебувала в селі Антонівка, до неї хтось передзвонив, і вона терміново поїхала до міста Вараш. Наступного дня ввечері він хотів дізнатись, хто дзвонив, однак вона не відповіла. Вночі чоловік побачив, що дружина тримає сумку з мобільним телефоном у себе під подушкою. Він вирішив взяти телефон та подивитись вхідні дзвінки. Дружина прокинулась і не хотіла віддавати сумку. За це він її і побив.

Жінка ж пояснила, що чоловік в нетверезому стані неодноразово застосовував насильство до неї та до дітей, а також виганяв з будинку. Через безпідставні ревнощі вона була змушена піти з будинку і проживати окремо.

На Рівненщині водій, який на смерть збив бабусю з 6-річною онукою, за ґрати не сяде

Суд визнав ревнивця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умесне легке тілесне ушкодження, - авт.), призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн. І звільнив від відбування покарання на підставі п. е) ст.1 Закону України "Про амністію в 2016 році".

Суд зобов'язав стягнути з чоловіка на користь потерпілої 3304 грн. 48 коп. матеріальної шкоди та 5000 грн. моральної шкоди.

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Рівненської області через Володимирецький районний суд Рівненської області протягом 30 днів з дня його проголошення.





На правах реклами