Ми у Facebook
14.11.2017, 09:20

Мешканці Рівненщини скаржаться, що діти до школи ходять пішки

В редакцію ОГО надійшов лист від обурених людей.
До нас звернулися мешканці села Товпижин Демидівського району за допомогою: "В селі є школа, де навчаються до п’ятого класу, далі випускники переходять в п’ятий клас в Хрінницьку загальньоосвітню школу і там вже навчаються до випуску. Проблема в тому, що дітки віком від дев’яти до до сімнадцяти років змушені ходити пішки по п’ять кілометрів в одну сторону у зв’язку з постійною відсутністю шкільного автобуса", - зазначається у листі.

У тексті наголошується, що батьки неодноразово зверталися з цією проблемою до представників влади, але їм, як йдеться у листі, щоразу відповідали, що: "...Зламався автобус і зробити не можуть". А тим часом діти застуджуються, хворіють і пропускають уроки.

Деталі вдалося дізнатися кореспонденту ОГО:

- Дітей до школи не відвозять починаючи з вівторка, 07 листопада, адже зламалася одна із запчастин у шкільному автобусі. Її уже придбали, встановили й її роботу перевіряють. У найближчі дні автобус знову завозитиме учнів до школи, - зазначає прес-секретар Управління освіти і науки Рівненської ОДА Олеся Стеліга.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами