Ми у Facebook
15.11.2017, 10:00

Не поділили спадщину: на Рівненщині брат побив сестру

Чоловік ударив сестру палицею за те, що вона зайшла у хлів, який він вважає своїм.
Конфлікт виник 11 березня 2017 року близько 15:00 на території господарства в селі Більська Воля Володимирецького району.

На Рівненщині батько обікрав рідну доньку

У брата з сестрою уже третій рік неприязні відносини через спадщину. Того дня жінка приїхала з сином до села білити хату. Коли зайшла в хлів, туди забіг брат і зразу ж вдарив палицею по нозі. Потім почав кричати і сваритися. Це бачив її син. Жінка викликала поліцію.

На Рівненщині ревнивий чоловік заплатить дружині 5 тисяч гривень

Натомість чоловік винним себе не визнав. Переконував, що з вікна свого будинку побачив, як сестра пішла в хлів, де він тримав худобу та інвентар. Господарство, де знаходиться хлів - це батьківська спадщина, яку він рахує своєю. Чоловік взяв палку і пішов у хлів, щоб вигнати непрохану гостю. Замахнувся, але вдарити не встиг, так як забіг її син з молотком. Обвинувачуваний стверджував, хоч і не вдарив, але "її треба було забити".

"Кайдашева сім'я" на Рівненщині: свекор з свекрухою побили невістку, бо не поділили паркан

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умисне дегке тілесне ушкодження), та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 850 гривень. Та на підставі п "ґ" ст. 1 Закону України «Про амністію у 2016 році» від 22.12.2016 року №1810-VІІ звільнив від відбування призначеного покарання.

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Рівненської області через Володимирецький районний суд Рівненської області протягом 30 днів з дня його проголошення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ