Ми у Facebook
23.11.2017, 17:05

Конференція WebPromoExperts Day збирає інтернет-маркетологів з усієї України

Академія WebPromoExperts запрошує на головну подію в сфері інтернет-маркетингу: другу кейс-конференцію Experts Day.
5 грудня в конгрес холі «Космополіт» провідні експерти галузі представлять свої доповіді і поділяться з учасниками реальним досвідом впровадження різних стратегій просування і побудови комунікації.

Про що розкажуть лідери?

На масштабній конференції в якості спікерів виступлять ТОП-менеджери, що представляють різні напрямки українського бізнесу. Кожен з 24 запланованих доповідей - це успішний кейс. На прикладі реалізованих проектів учасникам детально пояснять, за допомогою яких рішень вдалося підвищити інтернет-маркетингові показники і результати, опишуть можливості застосування засобів інтернет-маркетингу в конкретній сфері діяльності.

Будуть представлені два блоки корисної інформації для слухачів: інструменти просування і інструменти комунікації. За підсумками Experts Day слухачі зможуть:
• отримати загальне розуміння сучасних трендів в інтернет-маркетингу;
• виділити готові рішення для впровадження у власний проект;
• надихнутися успіхом профі;
• отримати огляд різних популярних методик;
• поповнити свій арсенал дієвими засобами комунікації.

Погляд з боку клієнта

Особливість конференції - парні кейси, в поданні яких беруть участь замовник та виконавець послуг. Спікери WebPromoExperts Day дозволять відчути і проаналізувати реакцію клієнта на кожному етапі взаємодії. Розбір результативності кампанії, можливих помилок, які були допущені в ході опрацювання конкретного проекту, забезпечать комплексний підхід і більш глибоке розуміння кейса.

Формат заходу

Конференція розпочнеться о 10:00 і триватиме до 18:00. Передбачено 2 кави-паузи та обід, під час яких можна буде продовжити спілкування з учасниками та спікерами.

Крім безпосередньої участі в WebPromoExperts Day, організатори пропонують скорочений варіант. В такий тип участі входить отримання відеозапису заходи на електронну пошту, а також запис попередньої конференції і бонуси від партнерів події.

Кому буде корисно участь в конференції


• Власникам стартапів або тим, хто тільки планує запуск власного проекту.
• Власникам бізнесу, які бажають отримати готові рішення для просування або більш ефективної координації роботи відділу маркетингу.
• Інтернет-маркетологам різних професійних рівнів і керівникам інтернет-проектів.

Єдина платформа для профі і новачків в інтернет-маркетингу

Академія WebPromoExperts вже не перший раз збирає експертів і початківців фахівців для обміну досвідом і знаннями. Тут допомагають освоїти професію з нуля, проводячи в форматі онлайн і офлайн курси маркетологів в Києві, а також регулярно організовують безкоштовні вебінари і конференції, дають можливість долучитися до останніх трендів галузі і дізнатися про нові інструменти від головних гравців ринку.

Попередня реєстрація відкрита

Оплатити участь в конференції можна буде навіть у день її проведення, якщо вільні місця залишаться в наявності. При цьому рання реєстрація дасть можливість суттєво заощадити: до 5 листопада доступні квитки за ціною 2100 грн, а 5 грудня необхідно буде внести вже 3300 грн.

Контактна інформація:
WebPromoExperts

Тел. 067 226-84-22
Зареєструватися на онлайн-конференцію можна тут:
https://webpromoexperts.com.ua/expertsday/






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини