Ми у Facebook
27.11.2017, 17:39

Від пустиря до сучасного мікрорайону: в чому секрет популярності ЖК "На Щасливому"?

Найкращий спосіб зберегти гроші – купити золото, або ж нерухомість. Щодо першого варіанту, то золоті злитки можуть дозволити собі лише дуже багаті люди, а от нерухомість сьогодні доступна практично кожному.
Тож якщо ви маєте трохи заощаджень, краще придбати собі квартиру, тим більше, що нині такі низькі ціни, адже цьому посприяли фінансова криза та нестабільний курс долара. Окрім того, що квартира в новобудові – це вигідне капіталовкладення (квартиру можна згодом продати, ймовірно, навіть у рази дорожче, або ж здавати її в оренду, отримуючи стабільні грошові надходження), придбавши житло, ви вносите в своє життя стабільність та впевненість у майбутньому. Проте з квартирами у житловому комплексі “На Щасливому” все інакше, адже житло тут, зазвичай, купують не для оренди чи подальшого продажу, а для себе та рідних.

Важко повірити, що лише шість років тому на місці одного з найбільш успішних та комфортних житлових комплексів “На Щасливому” був пустир. Ніхто не міг уявити собі тут комфортного та якісного життя, але тільки не забудовники, які вже тоді мали на меті створити справді по-європейському якісний та доступний кожному ЖК. Минуло зовсім небагато часу, і їхні мрії втілилися в реальність. Пустир, який відлякував та здавався найбільшим недоліком, перетворився на значну перевагу, адже, вслід за розкішними квартирами, мешканці "Щасливого" отримали власні новенькі супермаркети, магазини, аптеку, салон краси та навіть фітнес-клуб – загалом, усе, що потрібно для комфортного проживання. Але на цьому перелік закладів зовсім не закінчується, він навпаки лише почав розширюватися та наповнюватися. На черзі – відкриття нового торгово-розважального центру, пекарні, фотостудії та кав’ярні. Який ще мікрорайон міста зможе похвалитися такою кількістю компактно розташованих закладів?

Та не лише ними та комфортними квартирами може пишатися "На Щасливому". Тут добре розвинена інфраструктура та є всі умови для хорошого відпочинку. Мешканцям цього житлового комплексу пощастило мати на своїй території власний парк, альтанки, водограй, а ще нещодавно тут з’явилася статуя Покрови Пресвятої Богородиці, яка оберігає та надихає мешканців. Не дозволяють забувати "щасливчикам" і про спорт: на території є футбольне та волейбольні поля, а також тенісні столи.

Варто зауважити, що найчастіше обирають квартири в ЖК "На Щасливому" молоді сім’ї, а також молодь, яка лише готується створити сім’ю. І це не дивно, адже тут безпечно, вся територія оснащена унікальною системою відеонагляду. А ще "На Щасливому" дуже комфортно проживати з дітками, навіть з найменшими – є більше десятка сучасних ігрових майданчиків та навіть власний дитячий міні-садочок.



На сьогодні в ЖК "Щасливому" споруджено 23 будинки із загальною кількістю понад 1500 квартир. Хоч 21-й будинок ввели в експлуатацію лише місяць тому, частину квартир уже розкуплено, а кількість "щасливчиків" невпинно росте. Спробуйте і ви приєднатися до щасливої родини та відчути всі переваги комфортного життя!

Центр продажу:
м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-А
тел. 097-30-29-600, 098-83-22-840
Наш сайт: http://newcitydom.com/







На правах реклами