Ми у Facebook
30.11.2017, 15:22

Завершився суд у резонансній справі: у Рівному чоловік вбив матір двох дітей

Вбивця проведе за ґратами решту життя.
Нагадаємо, що вбивство сталося майже два роки тому. З'ясувалося, що підозрюваний вже відсидів за вбивство. Пізніше він зізнався у скоєному.

Працівники прокуратури Рівненської області довели у суді вину 30-річного жителя м. Рівне у скоєнні ним кримінальних правопорушень, передбачених п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила такий же злочин) та ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка).

Суду було представлено беззаперечні докази того, що чоловік у січні 2016 року умисно заподіяв смерть 28-річній рівнянці. З нею чоловік познайомився в одному із розважальних закладів обласного центру. У ході конфлікту, який виник між ними, зловмисник відвів жінку в поле поблизу перехрестя вулиць Макарова-Вербова, де задушив її та відібрав мобільний телефон.

Мертву рівнянку було виявлено наступного дня, напівсиротами залишилися її двоє малолітніх дітей.


Як результат – розглянувши матеріали кримінального провадження та врахувавши той факт, що чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, суд повністю підтримав позицію прокуратури та ухвалив обвинувальний вирок, яким засудив чоловіка до довічного позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Ми вже писали:

Рівнянка, яка вигулювала собаку, наткнулася на труп

Рівне: хто ще став жертвою вбивці жінки на Макарова


За плечима вбивці матері двох дітей з Рівного - ще одне вбивство





На правах реклами