Ми у Facebook
03.12.2017, 19:25

Затоплений рівнянин, програш улюбленої команди та екстрасенси у гостях - підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 27 листопада - 03 грудня.
Читачів ОГО найбільше цікавили такі новини.



Стало відомо, що Острог планують відвідати екстрасенси - в Острог завітають експерти програми «Слідство ведуть екстрасенси».



Спортивні новини не завжди тішили - після матчу чвертьфіналу Кубка України у Харкові проти «Шахтаря» рівненський «Верес» провів матч із «гірниками» у рамках Української Прем’єр-ліги. Рівнянам знову не вдалося втримати бодай нічийний результат, програвши донетчанам утретє в поточному сезоні.



Рівнян також цікавила інформація про те, що починаючи з січня 2018 року набувають чинності нові правила працевлаштування іноземців у Польщі. Декларація про намір працевлаштувати іноземця, яка видається роботодавцеві безкоштовно замінять платні дозволи на сезонні роботи.

Про це сказала директор Повітового управління праці в місті Ґруєць Мажанна Скочек. Сезонні дозволи стосуватимуться таких галузей: рільництво, садівництво, туристичну та гастрономічну галузі.



Журналісти редакції ОГО продовжували досліджувати проблему рівнянина Василя Котика, який мешкає на вулиці Чорновола, 40. Підвал його будинку постійно заливає водою. Про це рівнянин навіть присвячував вірші міській владі. Як пояснив у своєму коментарі керівник ЖКП «Західне» Микола Тарасюк, вода у підвалі, бо забивається дворова каналізація. Воду з підвалу відкачали, однак його знову затопило.

Цю проблему також прокоментував експерт з питань житлово-комунального господарства Сергій Пінчук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ