Ми у Facebook
06.12.2017, 19:22

У Рівному назвали кращих обласних спортивних волонтерів 2017 року

У вівторок, 5 грудня, з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтерів працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» визначили найкращих волонтерів «Спорту для всіх» 2017 року.
Вже п’ятий рік поспіль відбувається цей конкурс, під час якого організатори відзначають волонтерів, які протягом року роблять вагомий внесок у популяризацію здорового способу життя, фізичної культури, спорту та активного дозвілля. Зокрема, в поточному році перемогу в номінаціях отримали:

Кращий волонтер-учасник – Іван Олійник, працівник ТОВ «ЕКОРЕМБУД ЛТД»;

Кращий волонтер-організатор – Петро Занозюк, студент педагогічного факультету РДГУ;

Кращий волонтер найстаршого віку – Михайло Босецький тренер-наставник ГО «Рівненський клуб бігу»;

Кращий волонтер наймолодшого віку – Вікторія Капітанчук, студентка факультету здоров'я, фізичної культури і спорту МЕГУ, майстер спорту України з софтболу, гравець команди «Західний вогонь»;

Кращий волонтер року - Анжела Совко, вчитель фізичної культури Рівненської класичної гімназії «Престиж».

З їхньою допомогою протягом року було організовано та проведено значну кількість спортивних заходів, залучено тисячі учасників, котрі по-новому відкрили для себе світ спорту і активного дозвілля.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Спорт для всіх» назвав кращих у 2016 році спортивних волонтерів

Школярі з Рівненського району зустрілися з призеркою лондонської Олімпіади

Нагадаємо, раніше 1 грудня, у МПК «Текстильник» відбулася фінальна церемонія нагородження переможців конкурсу «Гордість Рівного – 2017».

У 8-ми номінаціях перемогу здобули 11 конкурсантів. Свої нагороди отримали спортсмени регіонального центру «Інваспорт», а саме у номінації «Народний герой» нагороду отримав Заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Іван Сівак.

У номінації «Недитяча мужність» перемогу здобув 19-річний Майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Василь Рожко.

Титул «Сила духу» отримала Майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору Юлія Галінська.





На правах реклами