Ми у Facebook
29.12.2017, 12:41

РЕНОМЕ – компанія року 2017

Підсумки 2017 року для групи компаній «РЕНОМЕ».
Будівництво
Ввели в експлуатацію другу чергу житлового комплексу "Spectrum" – будинки "Ванільний" та "Шафрановий". Активно добудовують "Медовий" та "Лляний", розпочали будівництво "Фіалкового".

Житловий комплекс "Спектрум"
Житловий комплекс "Спектрум"


Розпочали будівництво нового житлового комплексу "360". Завершити його планують до кінця 2018 року.

Житловий комплекс “360”
Житловий комплекс “360”


Кількість бажаючих жити в будинках, зведених "РЕНОМЕ", продовжує зростати, і на сьогодні нараховує вже близько 1000 сімей!

Тридцятирічний довгобуд в с.Горбаків перетворили на сучасну школу, і вже
1 вересня перший дзвоник пролунав для 280 школярів.

НВК в с. Горбаків
НВК в с. Горбаків


Розпочали реконструкцію "Зеленки" у парку імені Шевченка – вже влітку 2018-го рівняни відвідуватимуть концерти на оновленій літній сцені.

Відкрили сучасний віконний шоурум ТМ "Вікнова", що став своєрідним творчим осередком для місцевих архітекторів та дизайнерів.

Будівельний напрям бізнесу групи компаній "РЕНОМЕ" визнали "Лідером якості Рівненщини".

Інформаційні технології

Значно розширили міжнародну співпрацю з фінансовими установами світу: за останній рік стрімко зросла кількість міжнародних партнерів компанії "РЕНОМЕ-СМАРТ". Країни, в які компанія постачає банківську техніку та програмні рішення: Австралія, Азербайджан, Ангола, Білорусь, Грузія, Литва, Пакистан, Польща, Румунія, Туреччина!

Географія поставок РЕНОМЕ-СМАРТ
Географія поставок РЕНОМЕ-СМАРТ


Підвищили зручність обслуговування відвідувачів Центрів із надання адміністративних послуг у 27 містах України завдяки впровадженню рішення "ЦНАП-SQS" – автоматизованої системи формування та ведення реєстру територіальної громади, а також системи "SMART–черга" для управління чергою, розроблених рівненськими програмістами.

Програмні рішення для обслуговування клієнтів ЦНАПів
Програмні рішення для обслуговування клієнтів ЦНАПів


Запровадили аутсорс-супровід банкоматної мережі Ощадного банку, яка налічує більше 5000 пристроїв по всій території України.

Аутсорс-супровід банкоматної мережі<br />
Аутсорс-супровід банкоматної мережі


Спеціалісти напряму впровадження ERP-систем стали консультантами Європейського банку реконструкції та розвитку з автоматизації бізнесу. Впродовж 2017 року успішно реалізовані проекти із впровадження ERP-систем на меблевому виробництві та у будівельному бізнесі.

Кількість працівників групи РЕНОМЕ зросла до 900 осіб. Вдвічі збільшилась кількість спеціалістів ІТ-напрямку: програмістів та інженерів сервісу.

Група компаній РЕНОМЕ за 2017-й рік сплатила 54 000 000 грн податків.






На правах реклами