Ми у Facebook
30.12.2017, 10:01

"AstraVisus" – ваш центр зору

Бажаєте мати хороший зір та насолоджуватись усіма барвами життя? Хочете, щоб ваші діти вели активний спосіб життя й були здоровими? Тоді варто не забувати про візит до офтальмолога.
Завітайте в "AstraVisus" – центр зору, де застосовуються інноваційні технології діагностики на сучасному обладнанні та ефективні методи лікування захворювань очей у дітей та дорослих.



Ви можете бути впевнені в якості послуг та у правильності результатів діагностики зору. Адже саме наші лікарі перші в Рівненській області оволоділи методикою комп'ютерної периметрії для виявлення на ранніх стадіях і моніторингу глаукоми, патології зорового нерва й сітківки.

Центр зору "AstraVisus" обладнано новітніми приладами для діагностики та проведення лікувальних процедур. Ви здивуєтеся, проте під час діагностики зору вас з усією ретельністю перевіряють, вимірюють внутрішньоочний тиск (не торкаючись ока, проте з високою точністю та менше, ніж за 1 секунду).



Нам важливе ваше хороше самопочуття та здоров’я ваших дітей. Адже діти – це наше майбутнє. Тому з усією серйозністю та відповідальністю ми поставилися до обладнання у центрі зору "AstraVisus" дитячого кабінету для корекції зору.



До ваших послуг – комплексне апаратне лікування різних патологій органа зору у дітей на сучасних ортоптичних приладах. У нас ви можете обстежити очі вашої дитини, починаючи з грудного віку, як при наявності скарг, так і з метою профілактичного огляду. В разі виявлення порушень зору, офтальмолог центру зору "AstraVisus" призначить ефективне лікування.



Крім того, в центрі зору AstraVisus проводять сучасне діагностичне обстеження – комп'ютерна статична периметрія. У порівнянні з кінетичною – це більш складна, але й більш інформативна методика оцінки поля зору, за допомогою якої визначається світлочутливість сітківки.

Чутливість периметра настільки висока, що дає змогу виявити офтальмопатологію на ранніх етапах розвитку.

В центрі зору "AstraVisus" проводиться терапевтичне лікування і відновлення зору з використанням сучасного обладнання. Курс консервативного лікування призначається індивідуально з урахуванням специфіки захворювання й особливостей конкретного пацієнта.

А як щодо медичної оптики? Звичайно, в Центрі зору "AstraVisus" широкий вибір оправ, окулярів, аксесуарів, контактних лінз (навіть є і кольорові) та засобів догляду за ними від провідних світових виробників. Наші лікарі допоможуть вам правильно обрати контактні лінзи та окуляри.



Також у нас ви можете придбати стильні та вишукані сонцезахисні окуляри, які вдало підкреслять ваш імідж, захистять ваші очі від ультрафіолетових променів.

Індивідуальний підхід, відкритість, якісний сервіс, увага, турбота, постійний медичний супровід – концепція нашого центру.

А наша мета – доступна, ефективна, високопрофесійна допомога дорослим та дітям, які хочуть подбати про свій зір.

КОНТАКТИ

http://astravisus.rv.ua/

тел. (067) 672 99 44
(066) 350 99 44
м.Рівне, вул. Гагаріна, 67

astravisus.com.ua@gmail.com

Ліцензія АГ №598711, від 19.06.2012р. МОЗУ

Збережіть свій зір та зір ваших дітей разом з "AstraVisus"!

На правах реклами





На правах реклами