Ми у Facebook
31.12.2017, 18:00

Новорічні прикмети 2018: де забобон, а де прикол

Старі та нові традиції та ритуали, до яких варто ставитися з гумором і позитивом.
Як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш. Не сприймайте ці слова буквально - цілий рік сидіти біля ялинки і пити шампанське, а тим більше гульбанити безперестанку у веселій компанії у вас навряд чи вийде. Прикмета стосується передусім нашого настрою, емоційного стану. Мається на увазі, що зустрічати Новий рік треба з легкою душею, в доброму гуморі та з позитивними людьми.

А як вам такі прикмети?

Якщо на Новий рік хто чхне, той весь рік буде щасливим. Скільки разів пчихнеш - стільки дівчат тебе полюблять )))

Якщо на дівчині випадково порвалася сукня або колготки, на неї чекає пристрасний роман )) Якщо ж святкове вбрання дуже забруднилося, це до грошей, але й пліткувати за вашою спиною будуть також.

Розбита ялинкова іграшка до - грошей і фінансового успіху в новому році.

Якщо на святковому столі багато їжі та напоїв, то весь рік буде достаток. Оскільки 2918 рік за китайським календарем рік Жовтого Земляного Собаки, на столі має бути достаток дарів природи, овочів жовтого та оранжевого кольорів, та, звісно, мясо у будь-яких виглядах.

На новорічному столі не має бути раків, крабів та омарів. Бо ці істоти рачкують назад, а нам не потрібно, щоб повернулися проблеми нелегкого 2017 року...

Собака дружня істота, тому Новий рік варто зустріти у великій та веселій компанії, разом з друзями та близькими людьми. Це буде запорукою щасливого майбутнього!

І не забудьте привітати своїх чотирилапих домашніх улюбленців, якщо вони у вас є, чимось смачненьким, а також подарувати їм ще більше любові та ласки!

2018 рік Жовтого Земляного Собаки – все має бути "по совісті"

На новорічному столі не має бути річкової риби з дрібними гострими кісточками, а на жінках та дівчатах одягу зі звірячими принтами "під тигра", "під леопарда", "під ягуара". Зі зміїними такрж. Їх собака дуже не любить. А ще терпіти не може нетверезих агресивних людей!

Якщо ви повертаєтеся з гулянки, і на вас гавкає собака, це або знак, попередження, щоб ви стереглися когось із свого близького кола "вірних" друзів, або просто він вас боїться...

Та й ви не сваріться, тобто не гавкайтесь, у перший день нового року! І тоді на вас чекає мир та злагода!

Якщо до вашого порогу у новорічну ніч приб'ється чотирилапа приблуда, бродячого собаку або кішку треба пустити в дім і при можливості залишити у себе – це гарний знак долі. Хоча б на новорічну ніч... Проганяючи тварину, ви проганяєте своє щастя.

Щасливого всім святкування Нового року!





На правах реклами