Ми у Facebook
06.01.2018, 19:20

У Рівному відбудеться різдвяне шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою»

Вечір запланований на 10 січня 2018 року.
У залі камерної та органної музики відбудеться "Коляда з Тетяною Ціхоцькою" - популярне музичне різдвяне дійство волинської співачки, композитора Тетяни Ціхоцької. Роком створення концертної програми сама автор вважає 2003-й. Саме тоді у дні різдвяних свят відбулось перше публічне виконання музичних номерів щойно виданого аудіо альбому. Той виступ і ліг в основу майбутнього великого шоу.

Зустріньте «Вечір перед Різдвом» під музику геніїв



Склад солістів концерту – чи не найяскравіший за усю його історію: разом з Тетяною Ціхоцькою співатимуть постійні солістки Оксана Штембурська, Тетяна Сорока, та у повному складі квартет «Акорд» – Заслужені артисти України Андрій Зарицький, Віктор Мрочко, Андрій Гонтар, Микола Палій. Музичні номери виконуються а капелла, під супровід мінусової фонограми та народного ансамблю.



Відео з каналу користувача Тетяна Ціхоцька у мережі Ютуб

Яскраві сцени масових народних гулянь відтворюватимуть учасники танцювальних колективів «Волинянка» та «Волиняночка». Керівники – Заслужений діяч мистецтв Олег Дмитрович та Олена Володимирівна Козачуки. Роль «перебіранців» виконуватимуть професійні актори Волинського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Рівнян закликають долучитися до благодійної акції "Добро на Різдво"


Ну і як же без дитячої колядки, віншування, засівання. Поруч з професійними артистами у програмі беруть участь учасники дитячої фольклорної студії «Жайворонки» – художній керівник Тетяна Ціхоцька.

Квитки можна придбати у касі органного залу, або за телефоном: 43- 01-50, 067- 363-29-00. Діє електронний продаж - https://ticketclub.com.ua/event/4744/.





На правах реклами