Ми у Facebook
06.01.2018, 10:46

Контурна пластика філерами: все, що потрібно знати перед тим, як зважитися на процедуру

У питаннях краси кожній з нас хочеться мати все і відразу - красиву гладеньку шкіру, підтягнуті вилиці, плавні лінії овалу обличчя, соковиті губи, які привертають погляди протилежної статі.
Хіба це реально? З появою в сучасній косметології контурної пластики - так. Хіба це безпечно? Абсолютно, так як основу препаратів становить природна для тканин гіалуронова кислота. Хіба це швидко? Якихось 30 - 40 хвилин - і обличчя починає перетворюватися, а через тиждень відображення в дзеркалі буде тільки радувати. Якщо ще є сумніви, тоді поговоримо про контурну пластику докладніше.

У чому секрет чарівної дії процедури?

Контурна пластика відноситься до ін'єкційних методик усунення зморщок та інших естетичних недоліків обличчя й тіла за допомогою заповнення пустот і заглиблень всередині дерми спеціальними препаратами - філерамиі. Варто згадати, що філери не виробляються в Україні, і так як мова йде про ваше здоров'я, важливо щоб лікар-косметолог використовував якісну сировину від перевірених виробників. Придбати оригінальну, якісну косметологічну продукцію можна на сайті https://filler-shop.com.ua/.



Така процедура є гідною альтернативою пластичної хірургії, оскільки не викликає серйозних ускладнень, не вимагає використання загального наркозу й дотримання тривалого відновного періоду. По суті, це серія уколів за заздалегідь наміченою схемою, які проводяться в амбулаторних умовах косметологічного салону або клініки, при необхідності - з місцевим знеболенням найбільш чутливих ділянок шкіри.

Секрет успіху контурної пластики, якій довірили своє обличчя мільйони жінок і чоловіків у всьому світі, у самих філерах, які застосовуються для її проведення.

Це прозорі гелі різної в'язкості та щільності з гіалуроновою кислотою в основі - найважливіший елемент сполучної тканини, представленої в нашому організмі в різному стані (дерма, хрящі, синовіальна рідина, нервові волокна, епітелій, склоподібне тіло). Синтезована з продуктів нетваринного походження, гіалуронова кислота заповнює природний баланс вологи в клітинах і міжклітинному просторі, запускає процеси синтезу колагену й еластину, що призводить до регенерації тканин, виступає ефективним захистом від негативного впливу вільних радикалів і агресивних зовнішніх факторів.



Будучи нативною для організму речовиною, гіалуронова кислота рідко викликає запалення або алергічні реакції, вона повністю біосумісна з тканинами дерми і не викликає відторгнення, тому що не сприймається імунною системою, як чужорідне тіло.

Ще одна важлива перевага гіалуронової кислоти - це біодеградація через певний проміжок часу, що залежить від концентрації в препараті і ступеня стабілізації зв'язуючим агентом. Після закінчення терміну дії гіалуроновий філер без залишку і наслідків повністю виводиться з організму, розпадаючись на дрібні частинки з води й вуглекислого газу. Така властивість дозволяє неодноразово проводити процедуру контурної пластики без ризику ускладнень, здійснювати повторну корекцію різних ділянок і комбінувати філери між собою для посилення їхньої спільної дії.

Хіба можуть похвалитися такими корисними властивостями і перевагами хірургічна пластика або ботокс? Звичайно, ні. Тоді йдемо далі.

Готуємося до ін'єкційного омолодження правильно

Незважаючи на те, що контурна пластика є процедурою малоінвазивною, вона вимагає не менш серйозного підходу, ніж будь-яка інша методика. Перш за все, слід вибрати досвідченого фахівця, який володіє необхідними сертифікатами, що підтверджують його вміння та досвід.

Не треба піддаватися поспішним рішенням, а варто розглянути кілька кандидатур і вибрати клініку, яка користується попитом і гарною репутацією. Наступним пунктом буде знайомство з обраним косметологом, який вивчить анамнез, ступінь враженості естетичних дефектів та індивідуальні особливості пацієнта. Дійсно гарний лікар-косметолог в обов'язковому порядку пройдеться і щодо можливих протипоказань до процедури, яких не так вже й мало (вагітність і лактація, алергія на гіалуронову кислоту, аутоімунні захворювання, запальні процеси на шкірі, схильність до рубцювання тканини, порушення згортання крові). Якщо говорити про побічні реакції, то контурна пластика вкрай рідко дає серйозні ускладнення, за умови, що дотримуються всі правила проведення процедури і рекомендації косметолога. Відразу після уколів і протягом декількох днів може спостерігатись незначні набряки, почервоніння і болючість в місцях проколу м'яких тканин, які проходять самостійно.



Що отримаємо в результаті, і чи надовго?

Наостанок, хотілося б зазначити, чого очікувати від процедури контурної пластики і чи потрібно знімати «рожеві окуляри». Безумовно, це не панацея від усіх проблем зі шкірою, але це дуже ефективно, а головне швидко і не травматично, на відміну від хірургічного втручання, усунення вікових змін на обличчі і тілі. Результат ін'єкцій проявляється моментально і зберігається від шести місяців і більше, що залежить від конкретного препарату і індивідуальних особливостей пацієнта.

Контурна пластика допоможе не просто розгладити зморшки і складки, але і стане їх надійною профілактикою, запускаючи внутрішній процес вироблення нових клітин для продовження молодостій краси шкіри. Не відмовляйте собі в досконалості і отримуйте захоплені погляди навколишніх у будь-якому віці!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ