Ми у Facebook
08.01.2018, 07:40

Куди піти у Рівному на Різдво, 7-8 січня 2018

Хочете відчути дух Різдва, провести цікаве дозвілля разом з близькими людьми та дітьми у різдвяні вихідні? Ми підібрали для вас кілька варіантів.
Відчути дух Різдва

Рівняни та гості міста можуть прогулятися до центральної міської ялинки на майдані Незалежності. а також подивитися на встановлені напередодні різдвяні вертепи:

- різдвяний вертеп поблизу Свято-Покровського собору, який напередодні освятив архієпископ Іларіон,


Фото В. Рудніцький

- різдвяний вертеп у Свято-Воскресенському соборі у центрі міста на ву. Соборній;

- різдвяний вертеп на майдані Короленка неподалік Свято-Воскресенського собору;

- біля Свято-Покровської церкви в Золотієві.


Фото Л. Романюк

ДО ТЕМИ:
ФОТО – У Рівному встановили неймовірний вертеп

Графік Різдвяних богослужінь у Рівному


Послухати виступи найкращих колядників та вуличних музикантів

8 січня у Рівному починається традиційний, вже XIV фестиваль пісенно-музичного мистецтва “Різдвяні піснеспіви”. Урочисте відкриття та виступи учасників фестивалю – об 11:00 у Свято-Троїцькій церкві, Церкві Святого Миколая, об 11:30 – у Свято-Покровському соборі та Свято-Воскресенському соборі.

На майдані Незалежності у другий день Різдва, 8 січня, з 14:00 до 18:00 на рівнян та гостей міста, родини з дітьми чекають святковий ярмарок, містечко атракціонів, катання на поні, різдвяні привітання, музична різдвяно-новорічна програма.

А з 18:00 до 21:00 на майдані Незалежності починається справжня різдвяна феєрія
«Небо і земля нині торжествують...» за участі кращих колядників міста Рівного та учасників фестивалю «Різдвяні піснеспіви».

Різдвяні віншування й музичні дарунки чекатимуть на рівнян та гостей міста у вівторок, 9 січня з 14:00 до 21:00 на майдані Незалежності.

Які ще культурні заходи очікують рівнян на різдвяні свята (АФІША)


Відвідати Різдвяний ярмарок
Він розгорнувся на площі Короленка біля ТЦ "Злата Плаза".



Повести дітей на новорічну виставу

Щоправда, 7 січня у театрах вихідний.

А з другого дня Різдва у Рівненському облмуздрамтеатрі новорічні видовища та казка "Золоте курча".
Початок вистав 8 січня об 11.00, 14.00, 9 січня об 11.00, 14.00. Якщо є питання з приводу наявності квитків на новорічні видовища, телефонуйте в касу (0362)63-34-47 З 10.30 ДО 16.00, або адміністраторам театру (0362)26-09-14. Вартість квитків для дорослих та дітей 30-40 грн.

У Рівненському обласному театрі ляльок з 8 січня о 10.00 та 13,00 можна повести дітлахів на Новорічне дійство “Ось такий я дід Мороз” та виставу “Рукавичка”. Вартість квитків 30 грн. Дізнатися про їх наявність можна на сайті театру і за посиланням https://ticketclub.com.ua/?org=114


Подивитися на виставку різдвяних дзвіночків

У Міському Будинку культури в парку ім.Шевченка до 12 січня триватиме виставка новорічно-різдвяних виробів «Мистецька хуртовина 2018». Унікальна експозиція різдвяних дзвіночків роботи понад 30 майстрів декоративно-ужиткового мистецтва створить справжній різдвяний настрій і надихне на створення різдвяних подарунків власними руками.


Послухати музичні куранти і сфотографуватися біля арфи з янголом

Напередодні у центрі Рівного з’явилось нове місце для безкоштовного відпочинку (+ФОТО). Ви ще не фотографувалися біля арфи з янголом? Ще не слухали музичні куранти на башті органного залу? Вони грають кожні 15 хвилин.



ДО ТЕМИ:
Не торговими центрами єдиними: На одній з вулиць Рівного облаштували новорічну фотозону


Піти в кіно

У Кіноцентрі ЕРА у ці святкові дні у двох залах демонструються фільми “Джуманджі: Поклик Джунглів”, “Фердинанд”, “Найвеличніший шоумен”, “Дуже погані матусі 2” та “Свінгери”. Перший сеанс 7 та 8 січня об 11.20.

ДО ТЕМИ:
Різдвяний вікенд у кіно (+АФІША)

У Кінопалаці “Україна” перший сеанс 7 та 8 січня об 11.30. Демонструються фільми “Джуманджі: Поклик Джунглів", "Найвеличніший шоумен на Землі", "Свінгери".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
17 фільмів про Новий рік та Різдво [+Фото]

10 найкращих фільмів для різдвяного настрою

У Рівному відбудеться різдвяне шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою»

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами