Ми у Facebook
09.01.2018, 18:00

Футзального чемпіона міста Рівне визначать в останній грі турніру

У передостанньому турі відкритого Чемпіонату міста Рівне з футзалу у всіх чотирьох зіграних поєдинках були зафіксовані крупні перемоги однієї команди над іншою. Щоправда, вирішення головної інтриги змагань – питання, хто ж стане чемпіоном, знову перенесли, цього разу – на останній матчі.
Відкритий Чемпіонат міста Рівне з футзалу 2017-2018 років

Перенесені матчі 4 січня, четвер
"Комфорт-Сервіс" - "Квартал" 4:2

8 тур, 8 січня, понеділок
"Феміда" - "Квартал" - перенесена, "Горинь" - "Рівнеобленерго" 0:5, "Північ-Центр" - "Комфорт-Сервіс" 0:5, "Горбаків" - "Славія" 0:15, "Рівнегаз" - "Хімік-Граніт" 1:6

9 січня, вівторок, перенесена гра "Рівнегаз" - "Рівнеобленерго"


Як повідомили у прес-службі Рівненської міської федерації футболу (РМФФ), найбільшою перевага в рахунку в передостанньому турі виявилася у "Славії", яка зустрічалася з ФК "Горбаків" - у цій грі лідер Чемпіонату забив відразу п`ятнадцять м`ячів у ворота представника Гощанського району, натомість не пропустивши у власні жодного.

Очікуваною стала і перемога "Комфорт-Сервіса" над "Північ-Центром", яка дозволила зберегти двоочкове відставання "комфортівців" від "Славії". Таким чином, доля першого місця в нинішньому Чемпіонаті міста визначиться в останньому турі в матчі між двома лідерами. І якщо "славістів" у цій зустрічі цілком влаштує нічия, то "Комфорт-Сервісу" для підсумкової перемоги у змаганнях необхідно обов`язково обігрувати суперника.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

Важливу перемогу з огляду на боротьбу за бронзові медалі здобув "Хімік-Граніт" у поєдинку проти "Рівнегаза". За відсутності одного з лідерів "газовиків" - Олександра Гергелюка - останні не змогли вчинити гідний опір суперникам і, програвши 1:6, серйозно ускладнили собі шанси в боротьбі за третє місце.

Також в передостанньому турі визначився головний невдаха Чемпіонату міста з футзалу, яким стала "Горинь". У матчі проти ще одного представника нижньої частини турнірної таблиці - "Рівнеобленерго" - цей клуб крупно поступився 0:5 і достроково вилетів з першої ліги.

Розклад матчів останнього 9 туру Чемпіонату міста Рівне з футзалу

"Горбаків" - "Рівнегаз"
"Горинь" - "Північ-Центр"
"Феміда" - "Хімік-Граніт"
"Рівнеобленерго" - "Квартал"
"Славія" - "Комфорт-Сервіс"









На правах реклами