Ми у Facebook
10.01.2018, 16:01

Рівненська обласна лікарня отримала нове обладнання

Воно контролюватиме стан пацієнта до та після операції.
Чергову партію обладнання, закупленого в рамках реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей», отримав серцево-судинний центр, що функціонує в Рівненській обласній лікарні.

Зокрема, за словами керівника групи впровадження проекту на Рівненщині Сергія Рибачка в рамках реалізації проекту до обласної лікарні було поставлено 22 одиниці надсучасної техніки європейського зразка. Уся вона готова до використання в роботі центру.



Після війни: у Рівному ще одна організація хоче допомагати учасникам АТО знайти роботу

Третій етап поставки медтехніки приніс лікарям нашого серцево-судинного центру: дефібрілятор/монітор - 3 шт., електрокардіограф 12 канальний - 4 шт., монітор реанімаційно хірургічний - 10 шт., імунологічний аналізатор - 1 шт., зовнішній кардіостимулятор - 2 шт. , аспіратор - 2 шт. Всього 22 одиниці сучасного медичного обладнання. Це все дозволить обладнати операційну та палати інтенсивної терапії відповідно до сучасних стандартів, - пояснив Сергій Рибачок.



Разом з цим керівник групи впровадження нагадав, що раніше для серцево-судинного центру були вже поставлені ангіографічна операційна та кардіоваскулярний сканер. Також в рамках реалізації проекту планують закупити витратні матеріали для цього центру.





На правах реклами