Ми у Facebook
10.01.2018, 15:20

Новий коуч «Вереса» озвучив імена своїх помічників у тренерському штабі

Новий головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Свірков - озвучив імена фахівців, що увійдуть до його тренерського штабу. Асистентом Юрія Свіркова стане п`ятдесятип`ятирічний Юрій Панфілов, який вже працював у "Вересі" з грудня 2015 по квітень 2016 років на посаді спортивного директора.
Як нагадали в Інформаційній службі НК "Верес" (Рівне), раніше Панфілов також тренував футбольні клуби "Синьйора да Ора" (Португалія) та "Уніао Барбаренсе" (Бразилія). У 2010-му - очолював футбольну академію азербайджанського клубу "Хазар-Ленкорань". А з 2012-го по 2014-й рік працював технічним директором Федерації футболу Казахстану.

Тренером воротарів та тренером із фізичної підготовки у "Вересі" - продовжать працювати Тарас Гребенюк та Андрій Сторчак, які раніше входили до тренерського штабу Юрія Вірта.

Нагадаємо, рівненська команда збереться знову після новорічно-різдвяних свят - 15-го січня. Після медогляду, вже 17-го січня, футболісти та тренерський штаб відправляться на тренувальний збір до Туреччини.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, рівненські уболівальники визнали Романа Карасюка автором найкращого голу «Вереса»у листопаді-грудні. М`яч півзахисника у ворота одеського "Чорноморця" фани Народного Клубу назвали найвидовищнішим. За цей гол в опитуванні, що завершилося на сайті «Вереса», свої голоси віддали 34,4% респондентів (265 осіб).

Другим у рейтингу став гол Василя Кобіна у ворота львівських "Карпат". Його підтримали 20% респондентів (146 осіб). Третім - м`яч Володимира Адамюка у виїзному поєдинку проти "Зорі" - 18,2% респондентів (133 особи).

Загалом участь у голосуванні взяли 729 вболівальників.

Усі голи листопада-грудня:







На правах реклами