Найвища цінність – це життя

11.01.2018

Цінність життя навряд чи хтось стане заперечувати. Люди готові на неймовірну кількість найрізноманітніших дій, щоб зберегти своє життя і життя своїх близьких. Думається, що немає нічого такого, що могло б бути для людини важливішим, аніж власне життя або життя близьких.
Я щаслива, що маю здорових батьків, бабусів, дідуся. Коли людина цілком здорова, вона може здобути в своєму житті багато чого. Адже щастя – це любов та підтримка близьких. А саме – татова порада, мамина ласка. Коли поруч біля тебе потрібні люди – немає нічого неможливого. Що може бути кращим, ніж це?

Хтось може казати, що його найбільшою цінністю є дорогі речі – айфони, брендовий одяг, будинок з найоригінальнішими ремонтами в Іспанії. Але на мою думку, щоб мати айфона, потрібно здобути хорошу освіту, роботу, і своїми власними силами заробити на цей дорогий телефон.

І найголовніше, змушу на хвилинку всіх замислитись ось над чим. Скажіть, будь ласка, наскільки буде Вам потрібний цей дорогий телефон, коли в Вас сильно хвора мама? Зробить він Вас щасливим?.. Ні! Тому цінуйте своїх рідних і кожен прожитий момент разом із ними.

До теми:

Цінуймо життя!

Борімося за правду та свободу до кінця!

Хто такі ШУЖики і що цікавого в Острозькій академії?

Джерело фото: http://ufhl.com.ua/
Божена ВОЛИНЕЦЬ, випускниця Школи універсального журналіста на базі НаУ “Острозька академія”, Хмельницька область

переглядів: 23 125

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *