Ми у Facebook
13.01.2018, 12:40

Рівнянин пограбував 78-річного дідуся з Полтави

фото ілюстративне

Правоохоронці оперативно затримали грабіжника
Близько 20-ї години 11 січня до поліції надійшло повідомлення, що поблизу одного з готелів обласного центру невідомий відкрито заволодів сумкою із грошовими коштами.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 78-річний житель Полтави проїздом через Рівне вирішив зупинитися в одному з готелів. Перед входом його перестрів невідомий. Шляхом ривка він відкрито заволодів сумкою, в якій знаходилися значна сума коштів та особисті документи.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції оперативно затримали нападника неподалік місця злочину. Ним виявився 27-річний рівнянин, який уже був судимий за крадіжки.

На Рівненщині чоловік відсидить 14 років за вбивство товариша

Молодика затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішуються питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений у великих розмірах) та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні триває. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до інших злочинів.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ