Ми у Facebook
18.01.2018, 07:31

Новий рік – нові закони, правила та ціни

10 змін, які почали діяти з 1 січня 2018 року і стосуються більшості з нас. Детальніше про це читайте на сторінках свіжого випуску газети “ОГО”.
Мінімальна зарплата зросла на 523 гривні, мінімальна пенсія з 1 січня має становити 1452 гривні, в населених пунктах тепер не можна їздити зі швидкістю не більше 50 км/год, соціальну норму на електроенергію зменшили на 20 кіловат/годин, а пачка цигарок коштуватиме 30 гривень...

Про ці та інші зміни, реформи, нові закони, правила, вимоги, тарифи та ціни читайте у першому цьогорічному випуску рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” від 10 січня 2018. Тут ви можете знайти багато цікавої, а також важливої та корисної інформації, яка допоможе у вирішенні різноманітних проблем.

Також у газеті ви знайдете Церковний календар на 2018 рік, життєві історії, програму телебачення найпопулярніших каналів ТБ на наступний тиждень, сканворд, гороскоп та блок оголошень і реклами.



Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.ua.


Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети “ОГО”, перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.



ДО ТЕМИ:
ТОП-10 змін, які чекають на рівнян з 1 січня
Із 1 січня урізали соціальні норми на електроенергію - кому і на скільки
7 причин втратити субсидію на “комуналку” в 2018 році
Робота в Польщі: що змінилося з 1 січня 2018 року

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ