Ми у Facebook
18.01.2018, 11:20

До Туреччини на збори поїхало 19 футболістів рівненського НК «Верес»

У середу, 17 січня, о 19:35 футболісти та тренерський штаб ФК НК «Верес» (Рівне) вирушили з аеропорту міста Львів на тренувальний збір до Туреччини. Там команда готуватиметься до матчів чемпіонату Української Прем`єр-ліги проти "Ворскли", "Динамо" та "Сталі".
Як відзначили в Інформаційній службі НК "Верес" (Рівне), у складі делегації - 19 футболістів. Ще декілька потенційних новачків приєднаються до команди на місці дислокації. У Туреччині "Верес" пробуде до 13-го лютого.

Як пізніше уточнили в клубі, головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Свірков взяв на тренувальний збір до Туреччини дев`ятнадцять футболістів. Серед них - троє потенційних новачків, які перебувають у таборі команди на оглядинах.

Якщо поіменно, то до Туреччини вилетіли: воротарі Олександр Бандура і Дмитро Фастов; захисники Сергій Сімінін, Микита Каменюка, Сергій Борзенко, Микола Іщенко, Володимир Адамюк, Артур Западня і Владислав Приймак; півзахисники Максим Каленчук, Євген Морозенко, Роман Карасюк, Денис Кожанов та Ростислав Волошинович; а також нападники Михайло Сергійчук і Руслан Степанюк.

Разом із командою закордон вилетіли і гравці, що перебувають на оглядинах: воротар Богдан Сарнавський, півзахисник Павло Мягков і нападник Станіслав Куліш. Інші потенційні новачки приєднаються до табору команди вже на місці базування.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, Антон Котляр офіційно залишив рівненський "Верес". Народний Клуб та футболіст вирішили припинити співпрацю за спільною згодою сторін.

За "Верес" Антон Котляр відіграв півтора роки. У сезоні 2016-2017 хавбек зіграв за червоно-чорних 31 матч Кубка України та чемпіонату Першої ліги, відзначившись двома м`ячами.

У нинішньому сезоні двадцятичотирирічний фланговий півзахисник зіграв за "Верес" у 15-ти матчах чемпіонату УПЛ та Кубка України. Голів не забивав.

Наразі гравець перебуває в активному пошуку нової команди. Народний Клуб "Верес" щиро дякує Антону Котляру за співпрацю та бажає успіхів у майбутньому.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ