Ми у Facebook
19.01.2018, 10:00

На Рівненщині чоловіка, якого підозрюють у викраденні людини, суд відпустив під домашній арешт

Нагадаємо, зловмисники викрали чоловіка, а рідним повідомили, що він помер.
Поліцейські з’ясували, що зниклого чоловіка з Млинівського району незаконно утримував раніше судимий мешканець Радивилівського району. Оперативники затримали зловмисника.

Одинадцятого січня близько 18-ї години 60-річний мешканець Радивилівського району разом із двома своїми спільниками приїхав до 53-річного чоловіка з Млинівського району. Зловмисники його побили, зв’язали, кинули в автомобіль «ВАЗ» та відвезли в сусідній райцентр.

Зв’язаного чоловіка утримували до ранку 12 січня у одному із господарств Демидівки. Тим часом, викрадачі з прихованого номера надіслали смс-повідомлення сестрі потерпілого, що її брат помер. Вона і повідомила про це до поліції.

Відомо, що 60-річний житель Радивилівського району раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, крадіжки, пошкодження майна, шляхом підпалу та інших злочинів. Відбував покарання у місцях позбавлення волі, звідки умовно-достроково звільнився у 2016 році.



Як повідомила порталу OGO.ua інспектор відділу комунікації ГУНП у Рівненській області Ольга Ангелова, чоловіка який був судимий за розбої умисне пошкодження майна шляхом підпалу вимагання та перебуває на лаві підсудних за крадіжку - суд відпустив під домашній арешт.

Домашній арешт мотивували станом здоров'я потерпілого (скаржиться на серце ) хоча у довідці лікар рекомендував звичайний нагляд.





На правах реклами